Campanie in Red light district, Amsterdam

Imi place mult ce au facut baietii astia. Sau fetele, nu conteaza. E una dintre ideile alea, “cu surpriza”, genul meu preferat.

Nu stiu insa cat de aproape de realitate e studiul pe care se bazeaza, pentru ca Red Light District e cam lux, mai mult decat primesc est-europencele traficate. Din cate stiu, acolo se face totul cu carte de munca, nu cu forta.

Mai multe despre Stop the traffik.

7 thoughts to “Campanie in Red light district, Amsterdam”

  1. Sunt multi care ajung in Amsterdam si pentru Red light district. Nu cred ca femeile care lucreaza acolo sunt victime.

    Nu stiu daca e vorba de lux, preturile pornesc de la 50 de Euro, sunt chiar rezonabile 🙂

    1. @Adrian, ma refeream la conditiile in care lucreaza fetele din red light district versus alte fete traficate din estul europei.

  2. Stupid me, am comentat in graba.
    Poate nu a fost gandit bine spotul dand exemplu districtul felinarelor rosii din Amsterdam si induce in eroare. Traficul de fete/femei arata mult mai rau.

  3. Din greseala am vazut micile comentarii aici. Nu sunteti bine informati de ceea ce se intampla pe Red Light in Amaterdam.Ma face sa rad ca ai spus asta: ”Din cate stiu, acolo se face totul cu carte de munca, nu cu forta.” Ar fi culmea culmilor ca o batranica sa aiba pensie din prostitutie .In al doilea rand libertatea asta de care vorbiti voi nu este chiar atat de libera. In ziua de azi nu mai e vorba de forta, cel putin in Olanda.Baietii au alte metode mai inovative de a face o fata sa vina aici si sa faca bani in domeniul asta.Cautati articole daca sunteti interesati.E adevarat ca fetele sunt foarte protejate de politie si primarie , lise ofera si posibilitatea de a face alceva inafar de prostitutie, analize gratuite,asistenta sociala si psiholog gratuit.
    As vrea sa imapart mai multe cu voi dar nici macar nu stiu daca va citi cineva vreodata aceste randuri.
    Eu sunt una din fetele care lucreaza acolo, din fericire de bunavoie si fara sa fiu influentata de nimeni, dar puteam sa fiu si eu una din acele victime naive care cred ca dragostea poate fi posibila si facand aceasta ”munca”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *