Invitaţie la make-up

avonCând eşti un brand mare, precum Avon, inovaţia e parte din mecanismul de supravieţuire. Şi, uneori, asta înseamnă să aduci ceva ce provoacă reacţii precum “serios?!” şi “uau!”. Cam asta a fost reacţia mea când am aflat că Avon îşi trimite make-up artiştii din toată ţara să machieze oricând, pe oricine, gratuit.

Singura condiţie este să se strângă un grup de cel puţin 15 persoane în acelaşi loc, fie că e acasă, la vreun eveniment sau în altă parte. Make-up artiştii vor veni împreună cu un reprezentant, care va vorbi despre produsele folosite şi va oferi sfaturi pentru alegerea nuanţelor şi a produselor potrivite fiecăreia dintre participante. Înscrierile se fac în aplicaţia Avon Beauty Service, iar fetele din echipa Avon mi-au promis că au alături o armată întreagă de make-up artişti, care sigur vor face faţă cererii.

Toată lumea câştigă – Avon câştigă vizibilitate, popularitate (nu sunt multe branduri ale căror reprezentanţi să fie invitaţi acasă de consumatori), vânzări şi o mai bună cunoaştere a produselor, iar fetele câştigă şedinţe gratuite de make-up, sfaturi profesioniste şi ajutor în alegerea produselor potrivite.

Şi, ca să nu rămână doar o poveste frumoasă, vă invit să testaţi acest serviciu pe pielea voastră. Voi alege şapte dintre voi care să participe joi, 3 17 octombrie, la o discuţie ca între fete, amestecată cu farduri şi culori vesele. Şedinţa de make-up va avea loc la sediul Avon din Piaţa Lahovari, de la ora 17.00. Tot ce trebuie să faceţi este să vă înscrieţi cu un comentariu, iar luni voi trage la sorţi şapte norocoase.

Eu am participat deja la o şedinţă şi am plecat de acolo cu un machiaj de seară care a rezistat foarte bine la petrecerea de după. În plus, am descoperit câteva nuanţe noi care mi se potrivesc şi pe care nu le foloseam. Asta mi-a dat mai mult elan să experimentez şi m-am convins încă o dată că un machiaj bun, de zi, se poate face şi în câteva minute, aşa cum îmi povestea şi Diana Ionescu, unul dintre make-up artiştii pe care îi admir.

Aşadar, ne vedem joi?

Toate fetele care au comentat pana luni seara sunt pe lista invitatilor 🙂 Insa, din motive de ploaie, care strica machiajul si planurile, evenimentul a fost amanat pentru joi, 17 octombrie.

8 thoughts to “Invitaţie la make-up”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *