Vă invit să sărbătorim #ZiuaFericirii

poster-ziua-fericirii-01La fel ca pisicile sau Nutella, fericirea are o zi oficială trecută în calendar, chiar dacă ne bucurăm de ea în fiecare zi. Ziua Fericirii pică pe 20 martie, într-o vineri, conform deciziei ONU. Și pentru că este una dintre resursele care nu se epuizează dacă le oferim și altora, ci din contră, vă propun două feluri în care putem sărbători această zi.

În primul rând, vă invit la film. Pe 20 martie, de la ora 20.00, Institutul pentru Fericire aduce la Connect Hub filmul “Hector în căutarea fericirii”. Filmul e regizat de Peter Chelsom, care a făcut și Serendipity.

Din trailer pare genul de comedie haioasă și inspirațională, perfectă pentru un final de săptămână și un final de iarnă.



Vă puteți înscrie aici ca să prindeți un bilet sau puteți câștiga unul dintre cele două bilete pe care vi le ofer eu.

Ce trebuie să faceți? Să-mi spuneți, într-un comentariu, care este cel mai recent lucru pe care l-ați făcut ca să înveseliți pe cineva. Un telefon neașteptat, o mică surpriză, un banc (share it!) sau altceva. Miercuri, pe 18 martie, voi alege două dintre răspunsuri și le voi premia cu câte un bilet la film.

În al doilea rând, vă provoc să fiți creativi și să le faceți ziua mai frumoasă celor din jur de câte ori aveți ocazia, chiar dacă nu sunteți neapărat în cea mai bună stare. Ba cu atât mai mult în cazul ăsta, pentru că fericirea e molipsitoare.

5 thoughts to “Vă invit să sărbătorim #ZiuaFericirii”

  1. Am participat la un concurs in numele finei mele, si am castigat( ea a gastigat),!
    Va merge la o intalnire cu Dana Rogoz si alte 4 mamici impreuna cu bebelusii lor, unde vor fi prezenti specialisti in nutritie si medici pediatri!
    A fost ff fericita cand i-am spus ca a castigat!

  2. Am participat la un concurs in numele finei mele, si am castigat( ea a gastigat),!
    Va merge la o intalnire cu Dana Rogoz si alte 4 mamici impreuna cu bebelusii lor, unde vor fi prezenti specialisti in nutritie si medici pediatri!
    A fost foarte fericita cand i-am spus ca a castigat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *