Itinerariu de reduceri + concurs

shopping

 

Pentru că v-am obișnuit cu ponturile despre reduceri interesante, am pregătit un scurt itinerariu pentru sezonul de reduceri de iarnă, care a început oficial pe 15 ianuarie. Nu-i doar cu țoale de sport, am inclus și haine civile, precum și câte ceva pentru acasă.
Eu n-am să fiu în țară să mă bucur de oferte, dar sigur aș fi trecut pe la:

Tezyo – e un magazin deschis în decembrie în Băneasa Shopping City, cu încălțăminte și accesorii. Nu sunt de sport, ci de zi cu zi, dar cred că am văzut pe un raft și o pereche de adidași de alergare. Au doar câteva branduri și produse foarte bine selectate, iar poziționarea e “pentru cunoscători”. Asta mi se pare excelent, pentru că nu-mi place să umblu prea mult până găsesc ceva ce îmi place. Mi-am luat niște adidași foarte faini de la Pepe Jeans de la ei, însă am rămas cu gândul și la o pereche de la Geox absolut minunați, dar de care am stabilit că nu mă voi apropia înainte de reduceri 🙂 Hai să vedem cine ajunge prima și îi ia.


Oysho și H&M– pentru că îmi plac colecțiile lor de sport de iarna asta, dar n-am apucat să îmi iau nimic până acum.

Hervis – pentru că acolo mi-am găsit anul trecut adidașii de trail la jumătate de preț și sigur e rost de ceva chilipiruri și sezonul ăsta.

Answear.ro – intră în varianta online a itinerariului pentru că am tot comandat în ultima vreme de la ei și aduc destul de multe branduri de sport la preț foarte bun. Au mai tot timpul reduceri, iar în perioada asta sunt de -70%.

Zara Home și H&M Home – pentru toate lucrurile alea fabuloase care mi se par overpriced în timpul anului.
Wild Olive – colecția lor nouă de lumânări are parfumuri geniale. De obicei, la reduceri au prețuri la jumătate.

Spor la shopping și vă aștept să-mi spuneți unde mergeți și ce vânați!

 

CONCURS: Dacă reveniți aici până pe 10 februarie și îmi lăsați un comentariu cu cele mai tari chilipiruri descoperite la reduceri, voi face o tragere la sorți, iar comentariul câștigător va primi un card VIP de reducere 25% la orice de pe answear.ro, valabil tot anul. Nice, huh?

 

2 thoughts to “Itinerariu de reduceri + concurs”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *