Spune lumii de ce iubești să alergi și câștigi premii adidas

image002

 

Să fie deconectarea? Timpul petrecut cu tine însuți? Doza de endorfine? Energia care-ți invadează fiecare celulă a corpului? Cunoașterea și depășirea propriilor limite? Introspecția? Disciplina pe care o înveți? Plăcerea dimineților răcoroase, într-un parc verde? Senzația că ești pe deplin conectat cu corpul tău în minutele acelea? Locurile noi în care te poartă această pasiune? Să fie faptul că că, după ce trece durerea, sub ea descoperi lucruri pe care nici nu le bănuiai despre tine?

Pentru mine, cele de mai sus sunt o parte din motivele pentru care iubesc alergarea. Tu de ce iubești să alergi?

adidas a lansat un concurs în care te provoacă să povestești într-un text pe Facebook sau să ilustrezi printr-o fotografie pe Instagram un moment deosebit din timpul antrenamentelor tale. Și sunt convinsă că dacă iubești cu adevărat alergarea, vei reuși să surprinzi intensitatea emoțiilor pe care această pasiune ți le oferă.

Pe 19 mai, adidas va premia cele mai captivante povești și imagini cu câte un voucher adidas în valoare de 1000 de lei. În total vor fi 5 premii, două pentru cele mai frumoase povești postate pe Facebook, două pentru cele mai inspirate fotografii pe Instagram și un premiu de popularitate.

Dacă vrei să participi la concurs, nu uita să folosești hashtag-ul #WhyIRunRomania și, opțional, poți include și #WhyIRun[Orașul tău], adică #WhyIRunBucuresti, #WhyIRunTulcea etc.

Concursul a început deja, deci poți posta chiar zilele astea ceva. Regulamentul oficial este disponibil aici.

 

Succes!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *