Concurs: Câștigă o invitație la Semimaraton Buftea

 Pe 1 octombrie are loc prima ediție a Semimaratonului Buftea, un concurs cu trei distanțe la care poți participa – 7, 14 și 21km.

Ce e interesant este că rezultatele participanților de la probele mai lungi pot fi luate în considerare și în clasamentul probelor scurte.

“Avem o dublă premieră. Ne face placere să anunțăm nu doar că Buftea găzduiește pentru prima oară un semimaraton, dar și că, în acest an, sportivii participanți la probele de 21 și, respectiv, de 14 kilometri vor puncta în clasamentele probelor inferioare. Astfel, un sportiv bine pregătit, înscris la cursa de 21 de kilometri, are șansa să își demonstreze nu doar rezistența, ci și viteza, regulamentul nostru permițându-i să puncteze și la probele de 7 și 14 kilometri, de fiecare dată când parcurge bucla de 7 kilometri”, a declarat Cosmin Rogoveanu, reprezentantul Asociației Pegas Triatlon Club.
Practic, traseul este o buclă de 7km care va fi parcursă o dată, de două sau de trei ori, în funcție de distanța aleasă.

Dacă vrei să participi la prima ediție a Semimaratonului Buftea, am pentru tine o înscriere gratuită la una dintre probe, la alegere.
Lasă-mi un comentariu până pe 11 septembrie (luni) în care îmi spui care sunt cele mai importante trei lucruri pe care le iei în calcul atunci când cântărești decizia de a te înscrie la o cursă. Voi trage la sorți dintre răspunsurile primite și voi anunța luni câștigătorul.
Vârsta minimă pentru a participa este de 14 ani la traseul de 7km și 16 ani la cursele de 7, respectiv 21km.
Semimaraton Buftea este organizat de Asociația Pegas Triatlon Club, organizatorii din spatele Cozia Mountain Run, Pegas Triatlon Buftea și Pegas Duatlon Buftea.

4 thoughts to “Concurs: Câștigă o invitație la Semimaraton Buftea”

  1. Bună!
    Atunci când mă înscriu la un concurs îmi place să fie un traseu nou, într-un loc unde nu am mai fost; contează mult și prețul cursei, dacă îmi permit sau nu în acel moment cât și dificultatea traseului.
    Mi-ar plăcea mult să câștig, mai ales că este și aproape de București și pot ajunge ușor.

  2. – traseul (daca e intr-o zona in care n-am mai fost, daca e format dintr-o singura bucla sau mai multe etc.)
    – taxa de inscriere
    – kitul de participare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *