World Class deschide un nou club în București Mall

World Class se extinde. În prima parte a anului viitor va deschide al 23-lea club din București și al 31-lea din România, în București Mall.

&nbsp

Data exactă la care va fi deschis noul club nu a fost anunțată încă, însă ca perioadă estimativă e vorba de primul trimestru al anului.

&nbsp

Noul club va avea o suprafață de 1400 metri pătrați și va face parte din categoria Bronze. Asta înseamnă că nu va avea piscină, dar va avea o sală de fitness, o zonă de functional training și studiouri de cycling și aerobic. În program vor fi 35 de clase de antrenament de grup, dintre care multe vor fi de tip Les Mills.

&nbsp

Ca la fiecare deschidere de club nou, există o ofertă de presale pe care o puteți cere online.

&nbsp

Estimativ, din ce am văzut dintr-un cont de abonat corporate, abonamentul fulltime pe 12 luni ar fi 499 euro, cel pe 6 luni fulltime – 264 euro, iar pentru daytime (acces până la 16.00), prețul anual devine 382 euro, iar cel pe 6 luni, 175 euro. Sunt doar orientative, de obicei abonamentele corporate intră la alte oferte și prețurile depind de ceea ce a fost negociat.

&nbsp

Mai multe detalii vor urma în curând și hai să cădem de acord ca primul care aude data exactă a deschiderii să anunțe pe toată lumea, ok? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *