Campaniile saptamanii 4-9 iulie

Saptamanal, am sa incerc sa fac o lista a campaniilor de pe bloguri care mi-au atras atentia. Cred ca poate fi utila tuturor celor din online care nu au timp sa caute peste tot ce s-a intamplat, dar ma va ajuta si pe mine sa raman la curent cu tot ce misca pe partea asta. Lista va cuprinde in special campanii platite, dar am sa le includ si pe cele neplatite despre care se vorbeste (scrie) mult. Ordinea este aleatorie, nu are nicio legatura cu preferintele mele, rezultate sau cine a facut campania, dar din monitorizarile saptamanale am sa aleg una sau mai multe care mi-au placut si am sa va spun de ce.

Asa ca iata-le:

HTC Cha Cha – lansarea noului HTC, despre care au scris Alex Negrea, Andressa, Hoinaru, Ariel, feeder.ro si denisuca.ro.

#bannerdeozi – o campanie “cost -, eficienta +” daruita de Tina lui David, cu ajutorul a 24 de bloggeri care i-au urat “la multi ani” gazduind un banner pe blogurile lor.

Axa asigurari – lansarea unui “Calendar al angajamentelor”, care l-a ambitionat pe Chinezu sa incerce sa dea jos cateva kilograme pana la sfarsitul anului;

Bicicleta Rosie – Pentru al treilea an la rand, Coca Cola pune la bataie 300 de biciclete rosii, prin tragere la sorti. Pe langa astea, mai sunt 10 care asteapta sa fie castigate de bloggerii care vor scrie pe temele propuse de zoso.roCabralvisurat.ropiticu.roarhiblog.ro si bikewalk.ro.

Ciuc Premium pentru Bon Jovi – Ciuc Premium, care incearca sa sustina mai toate concertele live mari de vara asta, a dat mai multor bloggeri invitatii la concertul Bon Jovi. Acestea au ajuns, prin diferite mecanisme, in mainile cititorilor. Au scris si au dat bilete: Chinezu, Alex Negrea, Piticu, Simona Tache, Adrian Ciubotaru.

Triathlon challenge – Cativa bloggeri vor sa-si faca echipa cu valoare pentru triatlonul de pe 3 septembrie, de la Mamaia. Inca se straduiesc sa se grupeze in echipe de cate un inotator, un biciclist si un alergator, asa ca ramanem cu ochii pe ei.

Str8 Freedom  – echipa DreamTeamRo, varianta parfumata. De urmarit video-urile 🙂

Desperados party #2, la Mamaia – a doua “runda” a petrecerii wild va avea loc la Mamaia, pe 16 iulie. Se lasa tot cu soparle si exista si un concurs pentru invitatii VIP. Au scris, printre altii, Manafu, Auras, Alina Constantinescu, David Pripas si Andra Zaharia.

Pe langa astea, mai multi bloggeri s-au plimbat #prinsibiulmeu, cei care au fost #prinromania au facut cate un top 10 al locurilor lor preferate si tot saptamana trecuta s-a terminat si cu #refinantarea.

PS: Astea mi-au atras atentia. Daca credeti ca ar mai trebui sa includ ceva, astept sugestii. Mersi! 🙂

5 thoughts to “Campaniile saptamanii 4-9 iulie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *