Campaniile saptamanii 11-16 iulie

Asa cum am promis saptamana trecuta, reiau lista campaniilor care mi-au atras atentia in social media intre 11 si 16 iulie (sigur, unii bloggeri au fost mai harnici si au scris inainte de 11, iar altii ceva mai lenesi, dar i-am inclus). Spor la citit! Daca am uitat ceva sau pe cineva, astept un semn 🙂

Peroni Yacht Week – Mai sunt doua saptamani in care participantii la concursul Peroni isi pot forma o echipa cu care pot pleca intr-o saptamana de relaxare prin insulele Greciei. Am depistat imagini cu ape albastre la Alex Negrea, Vlad Petreanu, Simona Tache, Doru Panaitescu, Cristina Bazavan, Alex Mihaileanu, Cosmin Tudoran si Adrian Soare (care a si castigat competitia bloggerilor si pleaca pe mare).

Muller Mix Breakfast – Am citit cateva posturi de-ti lasa apa gura despre iaurturile cu cereale si am aflat in ce conditii vitrege iau bloggerii micul dejun. Au povestit tomatacuscufita.com, denisuca.com si maldita.ro.

Samsung Smart TV 3D – eveniment de testare a conceptului Smart TV, despre care puteti citi pe nwradu.ro, sorin.rusi.ro si dandragomir.biz.

Consignatia 7080 by Pepsi – Timp de cateva zile, Gradina OAR a fost muzeul cravatelor de pionier, vederilor de la bai si altor amintiri cu parfum nostalgic. Au expus si bloggerii: Chinezu, Manafu, Groparu si Cristina Bazavan.

BCR Ladies Open – Se joca tenis feminin pro in Bucuresti, de azi pana sambata (23 iulie). La meciuri puteti intra gratuit, cu exceptia zilelor de 21, 22 si 23 iulie. Dar puteti face rost de invitatii de la cativa dintre bloggerii care au scris despre turneu: CostinHoinaru, Toma Nicolau, Andrei Cismaru, Andreea Burlacu si Tunaru. Fac tot posibilul sa ajung si eu macar la un meci.

Koyos returneaza TVA-ul – si emag face acelasi lucru, dar putin diferit, deci e o campanie cam point of parity. Alex Negrea compara cele doua  oferte. Mai scriu Fulgerica, Alex Mihaileanu, nwradu.ro.

Tot saptamana trecuta: – au aparut reactii dupa evenimentul in care “vinovatii” din spatele campaniei #refinantare au discutat despre cifre, trenduri si probleme.

– s-a mai scris mult si despre Harry Potter si Talismanele Mortii II, dar marturisesc ca nu am citit articolele, de teama spoilerelor. N-am vazut filmul inca 🙂

– bloggerii au anuntat castigatorii bicicletelor rosii de la Coca-Cola.

2 thoughts to “Campaniile saptamanii 11-16 iulie”

    1. N-am nimic cu “baietii”. Am vazut ca s-a vorbit destul de mult pe twitter despre asta, iar pe bloguri nu la fel de mult. Din pacate, desi vedeam hastagul transalpina de n ori pe zi, tot n-am inteles cine sponsorizeaza campania, de ce, iar pe tema asta s-a scris destul de incoerent. Iar asta m-a facut cam confuza, fara vreo idee bine definita despre campanie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *