Campaniile saptamanii 18-24 iulie

N-au fost prea multe campanii mari care sa imi atraga atentia saptamana trecuta, insa au fost subiecte despre care s-a scris cu drag si mi-a facut placere sa le citesc.

Am sa incep cu sfarsitul saptamanii, cand a fost Biz Social Media Summer Camp: multi bloggeri, discutii despre social media si o super ocazie de socializare. (Va) gasiti (in) fotografii pe refresh.ro, care a scris foarte fain despre eveniment. Aproape la fel de fain ca scrisoarea pe care ne-a trimis-o Andrei din tabara 🙂 Manafu a facut deja o compilatie a articolelor aparute despre discutiile de acolo, asa ca va las sa o rasfoiti la el.

Manafu a mai anuntat o initiativa faina si, sper eu, utila PR-istilor: Online PR Boot Camp. Spune ca va fi “o mica “scoala” de doua zile, in care oamenii de PR din companii si agentii vor invata efectiv tot ce ar trebui sa stie un practician in comunicare astazi, legat de online si social media”.

Chinezu strikes again si lanseaza o “campanie blitz” prin Blogal Initiative pentru crema Bionect. Tot el, impreuna cu restul echipei DreamTeamRo, incurajeaza mandria de a fi blogger printr-un concurs. In functie de pasiuni, poti participa la Vlad Dulea, Nicu (infodelta), Stefan Murgeanu si Make.

Mai avem un concurs pentru bloggeri, cu premiu o excursie in Malta. Concursul a fost lansat de Revista Flacara si este sustinut de pranzuldincaserola.ro si portalhr.ro. Eu am aflat despre de la Nihasa.

Bloggerii invata sa inoate si promoveaza Body Art Wellness Spa. Se balacesc si trag de fiare Piticu, Cristina Bazavan, Hoinaru, Alina Constantinescu , Elena Ciric, Auras, Valentin Bosioc, Ionut Bunescu, Andra Zaharia (mersi, Bunescu!) si Printesa urbana.

Sambata s-a incheiat  BCR Ladies Open Romania, turneu castigat de Irina Camelia Begu (despre care va povesteam ca m-a facut sa ma intreb cum ajunge cineva sportiv de performanta).

Cam atat deocamdata. Astept completarile voastre, daca e cazul.

3 thoughts to “Campaniile saptamanii 18-24 iulie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *