N-ai nevoie decat de pasiune

I-am incurajat intotdeauna pe cei din jurul meu sa faca ceva. Sa isi descopere pasiunea si sa o transforme in job sau intr-o preocupare serioasa. Din pacate, intotdeauna ceva lipseste: n-am o idee, n-am timp, n-am resursele necesare. Sau poate pur si simplu exista oameni care nu au tragerea aia de inima, impulsul ala.

Insa exista si oameni care se descurca doar cu pasiune. Unul dintre ei este Daniel Vrabioiu, care s-a apucat de facut fotografii acum aproape trei ani. De atunci, si-a perfectionat tehnica si a “exersat” implicandu-se intr-o gramada de proiecte in care a crezut. Si o sa sune si mai interesant cand o sa va spun ca, opt ore pe zi, lucreaza la ING, printre costume, cravate si cifre.

Daca va uitati prin albumele lui o sa gasiti poze cu oameni care pedaleaza in loc sa sofeze, fotografii de la evenimente culturale, cauze ale unor ONG-uri etc. In acesti trei ani, Daniel a facut aproape 100.000 de fotografii si a cunoscut o gramada de oameni faini, cu o gramada de ocupatii, idei si proiecte. Si asa a crescut.

Ca o urmare naturala anii astia de pasiune si munca, a vernisat prima sa expozitie. Daca dati o fuga pana vineri la Ceainaria Carturesti, puteti sa admirati seria Street Photography@Street Delivery, cu fotografii facute la Street Delivery 2010. Fotografiile sunt de vanzare, iar banii vor merge catre Asociatia Ovidiu Rom. Daca nu ajungeti la Carturesti, macar lasati-va inspirati de povestea lui si apucati-va sa faceti ceva.

Va las cu un colaj cu fotografii ale copiilor pe care Ovidiu Rom ii ajuta sa mearga la gradinita, ca sa vedeti la cine vor ajunge banii vostri. Daca aveti orice intrebari despre expozitie si strangerea de fonduri, trimiteti-le la irina.vasilescu@ovid.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *