Imbunatatim “campaniile saptamanii”?

De vreo 3 luni, la inceputul fiecarei saptamani, public pe refresh.ro un articol cu monitorizarea campaniilor de pe bloguri din saptamana precedenta. Daca in vara era cam pustiu si articolele erau scurte, acum e plin de campanii, iar asta inseamna ca dureaza tot mai mult si imi e tot mai greu sa fac o monitorizare completa. Informatia e multa si uneori greu de gasit.

Nu stiu cum se face, dar mereu se pierde cate un link pe drum si unii bloggeri raman pe afara 🙂 . Unii au comentat in articole si mi-au atras atentia ca nu i-am mentionat. Vreau sa le multumesc, pentru ca altfel habar nu as fi avut.

As vrea sa va cer ajutorul ca sa imbunatatim impreuna situatia asta: sa nu mai ramana bloggeri nementionati in articol si sa am si eu o evidenta mai clara si acces mai rapid la informatiile pe care le gasesc mai greu. Am facut un Google Doc public, unde va rog ca de fiecare data cand scrieti un articol care sustine o campanie (fie platita sau neplatita), sa va lasati numele, link-ul si numele campaniei in acest document.

Ne-ar face tuturor viata mai usoara, nu credeti?

Sunt convinsa ca o sa creasca Doc-ul asa cum au crescut si campaniile, si articolele de pe refresh, precum si numarul de bloguri din readerul meu. Multumesc si pls RT 🙂

Edit: Va rog sa va limitati la articolele din saptamana in curs, iar duminica le citesc eu pe toate. Articolele mai vechi sunt deja in monitorizari mai vechi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *