O poveste cu bloggeri

Ce fain e sentimentul ala cand primesti mai mult decat te asteptai. Si asta nu pentru ca as fi avut asteptari mici de la workshopul cu Ioan Nicut, organizat de Microsoft, ci pentru ca am simtit ca am plecat de acolo mai bogata decat de la orice alt eveniment ce implica lectii, povesti si bloggeri.

A fost prima mea experienta cu coaching-ul, cand Ioan ne-a invatat cum sa construim povesti cu impact. Ce nu ma asteptam eu sa se intample, insa, a fost ca fiecare sa isi spuna o parte din povestea proprie: ce isi doreste, de ce ii e frica, ce pretuieste si in ce crede.

De asta zic ca am plecat mai bogata, afland despre colegii de workshop lucruri pe care nu le-as fi aflat de pe blog sau in vreun alt context. Povestile lor sincere m-au facut sa iau cu mine acasa cateva intrebari, sa vad si sa accept lucrurile din noi perspective si mi-au confirmat inca o data credinta ca experientele de acest gen isi pun amprenta asupra ceea ce suntem si asupra felului in care vedem lucrurile.

Am invatat ca sunt, in mare, 7 tipuri de povesti pe care le poti spune si care se  traduc in cateva titluri expresive: povestea mea; ai incredere in mine; stiu ce e in mintea ta; povestea intentiei; povestea viziunii mele; povestea valorilor si povestea intelepciunii.

Ca sa dovedim ca ne-am insusit lectia, impreuna cu Claudia Tocila, Ioana Socaci si haotik am scris o poveste cu bloggeri: “Blogosfera salveaza biosfera” 🙂 Ce parere aveti despre aceasta mostra de creativitate combinata?

 

 

3 thoughts to “O poveste cu bloggeri”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *