Cel mai bun exercitiu cardio

…este laser tag-ul. Am fost de vreo 3-4 ori saptamana trecuta la LaserMaxx si cred ca cele 3-4 jocuri pe seara au facut cat o saptamana de mers la sala.

Alergi, te lasi pe genunchi, te cateri pe poduri, te ascunzi de “dusmani”, esti in permanenta alert si atent la orice miscare din jur, iar dupa 15 minute iesi de acolo transpirat si abia tragandu-ti sufletul. Cred ca e cea mai reusita combinatie de miscare&fun pe care am incercat-o pana acum.

De ce trebuie sa tii cont cand mergi la laser tag:

  • imbraca-te lejer si ia-ti un tricou de schimb. Ai mult de alergat si de transpirat.
  •  camufleaza-te in imbracaminte de culori inchise. Claudiu stie mai bine de ce.
  • fa-ti programare dinainte la 0725 533 588 daca vrei sa mergi in weekend. Daca in timpul saptamanii e destul de lejer si poti juca de cate ori vrei, in weekend multi copii isi fac ziua de nastere la LaserMaxx. In loc sa cheme invitati minori acasa si sa se trezeasca cu tort pe pereti, parintii sarbatoritilor ii aduc la alergat si impuscat.
  • fa-ti o strategie cu colegii de echipa: ori va deplasati in echipa, ori atacati in anumite puncte etc.
  • nu-ti fie teama sa apesi pe tragaci. Cu cat tragi mai multe focuri, cu atat ai sanse mai mari sa nimeresti pe cineva si sa obtii un punctaj mai mare.
  • flexeaza genunchii. Asta e sfat de la Pripas, care cred ca asa face de iese mereu pe primul loc. Daca te lasi pe genunchi si te eschivezi, adversarul are toate sansele sa rateze tinta.
  • daca vrei vreodata sa iesiti cu bloggeri la laser tag, vezi cum faci sa pici in echipa cu Pripas, Bunescu sau Tunaru. 🙂 Desi s-ar putea ca altii sa exerseze si sa ii intreaca in curand.

Altfel, distractia are un pret destul de ok: un joc de 12 minute costa 15 lei, unul de 15 minute e 18 lei, iar daca esti suficient de rezistent si vrei sa joci 20 de minute, platesti 23 de lei. Exista si niste promotii cu care poti iesi mai ieftin si includ pizza, sucuri, chipsuri etc.

Poti juca LaserMaxx la City Mall si la Afi Palace Cotroceni.

Foto de Lavinia Biberi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *