Inca o campanie cu politicieni

Reporters Without Borders are o campanie nou-nouta impotriva cenzurii presei, in care apar politicieni celebri: Pixelated truth. Sunt aceiasi politicieni din printurile campaniei Unhate pentru United Colors of Benetton despre care scriam acum vreo doua saptamani. Cred ca deja Clinton, Putin si Obama se simt folositi.

Reporters Without Borders lupta impotriva cenzurii, care nu numai ca ascunde adevarul, dar poate duce la interpretari periculoase. Iar pericolul asta nu se rasfrange doar asupra oamenilor obisnuiti, ci si asupra politicienilor, exact cei care au ca hobby cenzura si controlul presei.

Iata printurile (create de Memac Ogilvy & Mather Dubai):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Numai ca mi se pare ca seamana cam mult cu o campanie mai veche a Societatii Internationale pentru Drepturile Omului – Thanks to press freedom you know better. Era tot despre cenzura si despre cat de usor poate fi desfigurata realitatea. Intr-adevar, sunt mai emertice si te pun mai mult pe ganduri mesajele din printurile de mai jos, pentru ca trebuie sa fi citit macar o data in ziare despre Guantanamo sau Abu Ghraib, dar mi se pare ca Reporters Without Borders spune acelasi lucru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *