Vine un moment cand

Vine un moment in viata cand iti dai seama ca ai invatat enorm facand zilnic lucruri simple. Cand te uiti inapoi si iti amintesti cum erai inainte, cum n-ai fi sperat vreodata ca vei ajunge chiar asa departe.

Vine un moment cand simti nevoia sa impartasesti si cu altii experienta castigata. Din zilele alea incepute devreme si terminate tarziu, din situatiile alea din care credeai ca n-ai sa mai iesi, din trucurile invatate pe parcurs.

Si atunci, incepi sa le dai sfaturi celor din jur. Cand ti se spune ca esti destul de bun la asta, le faci si o exemplificare practica. Apoi te invita sa vorbesti pe la conferinte. Faci studii de caz din reusitele tale. Esti inconjurat de incepatori care se viseaza in tocurile tale. Esti asaltat de intrebari: cum se face? cat castigi? ce riscuri sunt?

Dar toate astea sunt nivelul 1. Nivelul 2 e cu totul altceva. E atunci cand incepi sa le predai meserie. Sa tii cursuri si traininguri pe bani, sa diseminezi informatia. E atunci cand esti recunoscut drept unul dintre cei mai buni. Si nici nu ai nevoie de o diploma, ca toata lumea te cunoaste deja. E atunci cand lumea iti cere permisiunea de a se tag-ui in pozele de la cursul tau, ca sa le apara pe profilul de Facebook. Nivelul 2 e atunci cand oamenii te recunosc pe strada, dar nu te saluta, ca nu sunt siguri ca ii mai tii minte, avand in vedere cu cata lume interactionezi zilnic.

Nivelul doi e atunci cand stii ca esti persoana perfecta pentru un job ca asta (click pe poza).

Trainer videochat

5 thoughts to “Vine un moment cand”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *