Reclame de Craciun si Mosul digital

Sarbatorile vin, sarbatorile vin!”. Cand vad TIR-ul Coca-Cola plin de beculete la televizor, imi e clar ca momentul ala e startul spoturilor cu Mos Craciun, oameni de zapada, cadouri si mese-ntinse. Pentru ca m-am cam plictisit de reclamele cu “super oferta” la aspirine, laxative, credite si creme de fata, am scotocit prin toate sursele mele sa vad daca, vreodata in istorie, s-au facut si chestii mai dragute. Gasiti mai jos o lista cu cateva spoturi si campanii de Craciun haioase, emotionale, vintage si creepy:

Anul trecut era foarte in voga povestea nasterii lui Iisus spusa prin social media. Mai tineti minte cum Fecioara Maria si Iosif dadeau check-in in ieslea din Bethleem?

 

Ei bine, anul asta, cei de la Excentric au spus o noua poveste de Craciun prin social media. De fapt, au incercat sa vada ce face Mosul in restul anului, asa ca i-au urmarit pasii, i-au verificat pagina de facebook si au aflat crudul adevar:

 

Un alt spot foarte bine gandit si realizat este cel pentru John Lewis. Probabil il stiti, pentru ca circula de prin toamna, dar acum e un moment perfect sa-l revedeti:

Mai tineti minte ce-i cereati lui Mos Craciun in copilarie? O bicicleta, o minge de baschet, cei mai pufosi papuci, o masinuta teleghidata? 🙂 Eu am pus cateva scrisori la posta pentru Mos Craciun, cu timbru si tot ce trebuie. Si ma intreb unde or fi ajuns. Cativa americani s-au trezit cu Mosul la usa, cu trenulete si papusi si tot ce au mai cerut ei in copilarie:

Daca nu ati ajuns anul asta la Foto Union sa va faceti vederi cu voi si prietenii vostri langa brad, mai aveti o sansa de a pune la posta niste felicitari mai putin obisnuite. Pe livingchristmascards.com puteti fotografia reni si puteti crea felicitari unice si autentice. Mie mi-a placut mult ideea.

 

Snoop Dogg cu caciula de Mos Craciun? Da, se poate.

 

Last, but not least, le urez Craciun fericit tuturor fanelor lui Don Draper. It’s toasted!

Christmas special bonus: creepy Christmas self-promo de la o agentie canadiana:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *