Ce planuri am cu blogul in 2012

Tina m-a intrebat ce imbunatatiri vreau sa aduc blogului in 2012 si m-a pus pe ganduri. Avand in vedere ca blogul asta e relativ tinerel, n-am de gand sa ii fac cine stie ce operatii estetice in anul care tocmai a inceput. Cu toate astea, am cateva lucruri pe lista pentru a ramane on track, care ne vor face tuturor viata mai usoara si cititul mai placut:

1. Subiecte mai diversificate. Cand va spuneam despre ce va fi acest blog, speram sa reusesc sa gasesc un echilibru intre temele mele preferate. Din pacate, pe unele le-am neglijat, desi am avut o gramada de povestit. Anul asta imi propun sa scriu tot ce cred ca v-ar placea sa cititi si tot ce mi-ar placea mie sa cititi, indiferent de tema. Asta nu inseamna ca o sa ma apuc sa va spun ce am facut in vacante, sa scriu bancuri sau retete. Cum zicea, ramanem on track.

2. Imbunatatiri tehnice. Blogul asta are nevoie de cateva imbunatatiri care sa-l faca mai user friendly. Asa ca vreau sa-mi gasesc si sa-mi instalez singura plugin-uri si sa mai fac cateva schimbari tehnice, astfel incat sa fie mai usor de gasit, de citit, de interactionat si de distribuit.

3. Mai multa interactiune. Asta inseamna mai multe subiecte care implica dezbateri si concursuri prin care vreau sa aflu mai multe despre voi 🙂 Chiar zilele astea urmeaza o surpriza, asa ca stay tuned!

4. Consecventa. Nu-mi doresc neaparat sa scriu foarte des, dar vreau sa gasesc un ritm care sa ni se para tuturor ok. De asemenea, o sa urmaresc mai atent ritmul subiectelor abordate aici, ca sa nu va plictisesc cu cate zece postari consecutive pe teme apropiate.

5. Continut multimedia. Nu sunt neaparat fanul blogurilor video. Mi se par mai potrivite pentru sfaturi culinare si exercitii fizice 🙂 Dar am sa incerc sa filmez lucruri care imbogatesc continutul sau pe care m-as lungi prea mult daca le-as scrie. In plus, dupa workshopul tinut de Vlad Petreanu am inteles cat de puternice sunt fotografiile, asa ca veti gasi aici mai des lucrurile frumoase pe care le surprind prin obiectiv.

Cam asta e masterplanul pentru 2012. N-ar trebui sa fie greu :). Leapsa merge catre doua dintre blogurile pe care le citesc cu placere: Andreea Burlacu si Daniela Petrescu. Amandoua scriu foarte bine, dar au cam rarit-o in ultima perioada, asa ca sunt curioasa ce intentii au pentru blog in 2012.

 

One thought to “Ce planuri am cu blogul in 2012”

  1. Am testat o gramada de plugin-uri pentru platforma wordpress. Daca ai nevoie de ajutor in acest sens, iti pot trimit o lista cu vreo 20 de plugin-uri pe care le folosesc si care ma ajuta foarte usor sa administrez un blog. Daca doresti o anumita imbunatatire pentru blog, poti sa imi zici si vad daca am folosit ceva plugin-uri in acest sens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *