In direct la trend.net

La invitatia Dianei Oancea si a lui Octavian Palade, ieri am fost in direct la emisiunea trend.net, difuzata pe Romania Libera TV si Radio Lynx.

Am vorbit despre campanii, bloguri, Facebook si alte subiecte publicitare. Mi-am amintit pe parcursul discutiei despre cele mai bune campanii din social media de anul trecut si de paginile mele preferate de brand de pe Facebook.

De asemenea, am incercat sa proiectam cateva scenarii privind campaniile care vor folosi noul timeline sau cum vor arata paginile de brand cand (si daca) acesta va functiona si pe pagini. Nu ca am fi noi mari experti, dar eu cel putin chiar sunt curioasa in legatura cu traznaile care or sa apara.

Asta a fost unul dintre subiectele despre care ar fi meritat sa mai vorbim, dar s-a terminat totul asa de repede 🙂 Zau, cand auzi ca stai o ora in direct, ai impresia ca o sa ramai in pana de subiecte. Dar chiar cand imi venise mie cheful de vorba, ne-am trezit ca mai erau cateva minute din emisiune.

Ca o concluzie personala, ma intreb de ce oare par atat de emotionata sau timida sau nu stiu cum, cand de regula nu am probleme sa vorbesc in public. Poate pentru ca imi vin in minte cate 20 de idei, intrebari si comentarii odata atunci cand vorbesc si din cauza asta am tendinta sa croiesc niste fraze intortocheate.

Oricum, aproape fiecare subiect discutat astazi m-a pus pe ganduri si imi propun sa va povestesc pe blog despre toate lucrurile pe care n-am apucat sa le zic.

Drept marturie va las inregistrarea discutiei de ieri, din care chiar mi-a facut placere sa fac parte. 🙂

3 thoughts to “In direct la trend.net”

  1. nu-i asa ca e ciudat sa fii dintr-o data cel care raspunde la intrebari?! 😀 foarte interesant, Carmen, bravo. aproape m-am hotarat sa reiau un blog abandonat 😛

    1. Raluca, chiar ca am schimbat complet locul si n-a fost la fel de comod (inca). Si despre blog parca tin minte ca mi-ai scapat o vorba si mai demult. Vreau dovezi! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *