Little printer iti tipareste social media pe hartie

Berg Cloud, o companie de design si product innovation din Londra pregateste o lansare cat se poate de simpatica anul asta. E vorba despre Little Printer, o imprimanta miniaturala cu care poti printa tot ce e mic si util sau dragut de pastrat pe hartie: mesaje de pe Facebook si Twitter, retete, liste de cumparaturi, memo-uri etc.

Little printer functioneaza fara tus, doar cu un sistem de imprimare termala, care foloseste caldura pentru a imprima pe o hartie speciala. E mica, are forma unui cub si functioneaza cu benzi inguste de hartie.

Practic, daca ii trimiti pin telefon comanda de a tipari anumite tipuri de mesaje, ea iti va produce zilnic un mini-ziar cu tot ce te intereseaza, pe scurt. Diferenta fata de ziarul online este selectia facuta de tine, lipsa bombardamentului de notificari si mesaje si ocazia nemaipomenita de a pipai un status de Facebook 🙂

Sugestii de folosire:

– post-its cu informatii importante,
– schite in miniatura,
– jocuri de x si 0 tiparite etc.

Mi se pare foarte simpatica inventia, dar numai daca o privesc ca pe o jucarie. Vreau sa tiparesc mesaje cat pentru toti magnetii de pe frigider, sa iau liste de cumparaturi in buzunar, sa notez numere de telefon, dar nu prea vad cum ar putea sa se transforme intr-un mediu relevant pentru continutul online. Mai ales avand in vedere ca nu e produsa de Apple sau de Samsung, deci n-o sa rupa piata in doua.

Voi ati da banii pe asa ceva?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *