You are not alone

Cat de mult va ia sa gasiti subject-ul ideal pentru mailurile pe care le trimiteti unor straini? Sa nu fie nici prea lung, nici prea scurt, sa nu semene a spam, sa nu fie nici boring, dar nici exagerat de familiar. De fapt, ideea e sa te pui in locul destinatarului si sa te gandesti ce ar putea fi atat de interesant incat sa-l faca sa deschida mailul.

“You are not alone”, propozitia din titlu, este subject-ul de mail cu cea mai mare rata de succes. Deschide cele mai multe mailuri si are o rata de reply foarte mare. Iar succesul asta vine din faptul ca e scurt, suficient de general si are o puternica incarcatura emotionala. Tuturor ne place ideea de apartenenta. Ne place sa aflam ca sunt altii ca noi si ca nu suntem singuri. Mai ales cand internetul e plin de lupi singuratici.

Orice i-ai oferi cuiva intr-un mail cu titlul “You are not alone” poate fi considerat o forma de ajutor (chiar daca vrei sa ii vinzi ceva), cu conditia sa ii afli marea neliniste, lucrul de care are cea mai mare nevoie. Pentru ca vrem sa fie cineva acolo, chiar si un strain, care sa ne asculte si sa ne inteleaga, sa ne asigure ca totul va fi bine. Sau pur si simplu sa stie ca existam si sa fie martor la problemele si reusitele noastre. Cineva cu care sa impartasim si care, eventual, sa ne dea raspunsuri.

Asta nu e un post despre singuratate. Si nici despre marketing. E despre lucrurile atat de importante pentru noi incat ne fac sa lasam garda jos si sa acceptam ceva nou, strain, in viata si in constiinta noastra.

2 thoughts to “You are not alone”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *