Romantismul s-a mutat la McDonald’s

Citeam astazi povestea Cristinei din culisele McDonald’s si mi-am adus aminte de o intamplare romantica. Genul de moment pe care nu poti decat sa speri ca ai sa-l traiesti si tu intr-o forma asemanatoare.

Acum cativa ani, in restaurantul McDonald’s din Tomis Mall Constanta, in fiecare sambata isi faceau aparitia doi batranei simpatici. Aveau in jur de 80 de ani si vizita la Mc Do’s era probabil iesirea lor saptamanala. Erau slabi, tacuti si eleganti. El era inalt si purta costume in culori deschise, vechi, dar ingrijite si bine calcate. Ea purta mereu deux pieces si o palarie cu panglica asortata.

Comandau cate o inghetata si cate o fanta mica. Atat. Ca sa nu ii tina in picioare la tejghea, angajatii de la Mc ii pofteau sa ia loc la masa, iar apoi le aduceau ei comanda cand era gata.

In fiecare sambata.

5 thoughts to “Romantismul s-a mutat la McDonald’s”

  1. Dovada că există bătrâni care au depășit vremea ceaușistă și în loc să se plângă de generația actuală, se aliniază cât este posibil.

  2. Moment awww 🙂 Ce-mi place sa vad batranei care inca ies impreuna. Din categoria “cand o sa fiu eu mare, asa o sa fac si eu”!

  3. @Matilda, eu am sa trec in contractul prenuptial o clauza prin care sa-l oblig sa ma scoata in fiecare sambata la o inghetata, pana cand moartea ne va desparti 🙂

  4. @ Carmen

    Ai inventat un concept cu totul original: romantism cu forta. 😀 Si l-ai integrat in elementul cel mai potrivit pentru acest scop: un contract prenuptial…;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *