Ce-ai facut la 24 de ani?

Ma gandeam ieri, printre mesaje, telefoane, pupici live si notificari, ca in ultimii cativa ani nu a fost nicio zi de nastere in care sa nu-mi zic: “nici nu banuiam ca voi fi aici acum un an”. Viata mea s-a schimbat foarte mult, pe toate planurile. In acelasi timp, sunt lucruri care au ramas la fel: parca am clipit acum un an, iar ieri am deschis ochii si era totul la fel.

M-a surprins si m-a incarcat cu optimism numarul mare de mesaje, telefoane, mailuri si surprize de ieri si va multumesc tuturor. Va doresc, la randul meu, sa aveti un an plin. It’s not the years in your life that count but the life in your years.

Sper ca anul numarul 24 sa fie la fel de plin de viata ca anul numarul 23. Iar ca sa demonstram impreuna ca 24 e o varsta geniala, va invit sa-mi spuneti in comentarii – semnate sau anonime – cate un lucru sau mai multe lucruri geniale pe care le-ati facut sau le-ati trait la 24 de ani. Ati mers intr-o calatorie pe care vi-o doreati de mult, ati obtinut jobul visurilor, v-ati indragostit, ati mers “cu nasul” pe tren pentru prima data, ati sarit cu parasuta, orice 🙂

Bring it on!

12 thoughts to “Ce-ai facut la 24 de ani?”

  1. Pfuai! Stai să-mi amintesc. A, da, la 24 de ani, adică prin 2008, îmi schimbam job-ul şi mă angajam la Premium PR, unde sunt şi acum, decizie care schimbat multe lucruri.

    Făceam mult canto pe vremea aia (deh, pasiunile vieţii) şi încercam să învăţ singur să cânt la pian.

    Tot la 24 de ani mi-am deschis contul de Facebook (adevărată „decizie schimbătoare de vieţi” :)).

    1. @Ionut, inseamna ca anul nr. 24 a fost un an bun pentru tine 🙂 Ideile si deciziile de atunci te-au dus in locuri frumoase.

  2. La 24 de ani compuneam albumul “O mare de dragoste” de pe care am lansat două hituri naționale: “Poveste fără nume” și “Gașca mea”.
    Gașca s-a mai schimbat, hitul a rămas 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *