Ce mi-ai facut, draga Marcus?!

Draga Marcus,

Ne stim de ceva vreme si mi-ai placut din prima. Si zau ca mi se intampla foarte rar. Cand am auzit ca vii in Bucuresti am avut emotii. M-am imbracat frumos si am fost punctuala la intalnire. Stiam ca vom petrece niste momente minunate impreuna, pentru ca esti unul dintre oamenii aia care au darul de a ma binedispune.

Apoi m-am bucurat sa te intalnesc in locuri care mai de care si zambeam complice, de parca s-ar fi aliniat planetele. A fost de fiecare data ca intre doi iubiti secreti care ies in aceleasi locuri pentru ca stiu ca o sa se intalneasca.

De ce iti scriu acum? Pentru ca lucrurile pe care le-ai facut in ultima perioada m-au schimbat. Nu mi te mai pot scoate din cap. Esti peste tot. Acasa ma trezesc si adorm cu tine, de au inceput si vecinii sa intre la banuieli. Te iau cu mine la munca, in oras, le-am vorbit tuturor prietenilor despre tine. Uneori imi suna telefonul si nu raspund, pentru ca sunt prea ocupata cu tine. Si ce-mi mai place cand ne plimbam impreuna pe ploaie, depasind viteza legala pe strazile intunecate. Ce sa mai zic, m-ai dat peste cap. Nu-mi mai trebuie altceva. Dar stiu ca auzi asta de la toata lumea.

Spune-mi, te-ai gandit macar un pic la mine cand ai scos noul album? Ca de atunci, eu nu m-am mai gandit decat la tine.

Astept raspuns si lecuire.

Pe veci obsedata,

Carmen

 

Marcus Füreder este sufletul Parov Stelar 

2 thoughts to “Ce mi-ai facut, draga Marcus?!”

  1. E prima data cand intru prima data pe un blog si primul articol pe care il citesc ma face sa bag blogul in read-list.
    Parov Stelar n-am ascultat in viata mea dar ma atrage genul asta de muzica si o sa scormonesc mai mult pe subiect :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *