Blogurile femeilor sunt citite de barbati?

Ca mie asa mi se pare. Nu stiu daca e neaparat cazul meu, pentru ca singurii mei cititori fideli sunt, de fapt, cititoare (mama si sora-mea). Dar daca o sa va uitati atent prin comentariile de pe blogurile doamnelor si domnisoarelor, veti observa ca majoritatea sunt lasate de barbati. Exceptie fac blogurile de beauty&fashion si altele asemenea.

A venit vremea sa testez ipoteza asta, asa ca am dat startul unui concurs destinat exclusiv cititorilor. Pentru ca tot este o discutie de sezon, as vrea sa aflu de la voi – barbatii care ma cititi sau care ati aterizat azi din greseala pe aici – cat mai multe amintiri amuzante care implica acest fenomen natural numit transpiratie. Cel mai bun comentariu va primi setul de mai jos (sampon Clear si trei deodorante Rexona). Cat se poate de simplu. Sunt convinsa ca aveti ce povesti, mai ales daca va deplasati cu transportul in comun 🙂 Vineri, la ora 12.00, anunt castigatorul.

Am primit produsele cu ocazia parteneriatului dintre cele doua branduri Unilever si echipa Lotus F1. Unilever va sustine echipa britanica de Formula 1 timp de trei sezoane, pentru ca se regaseste in valorile competitiei (pasiune, eficienta, performanta). Asocierea ii va aduce publicul F1, adica mai bine de 515 milioane de telespectatori din 180 de tari.

7 thoughts to “Blogurile femeilor sunt citite de barbati?”

 1. (fara a participa la concurs)

  barbatii citesc blogurile femeilor (bineinteles nu si cele de fashion&beauty) pentru acel flavour pe care sexul frumos il poate transpune intr-o poveste in care un barbat ar fi ceva mai…pragmatic.

  Ne place berea si fotbalul, dar nu ne dam deoparte cand vine vorba de figuri de stil 😛

 2. Studentie. Regie. Camera de 4 persoane. 3 baieti de la oras, unul mai de la tara, mai saracut, cam facea economie la deodorant (ca altfel sapunul il cam folosea). Colegii lui ii mai bateau apropouri, ii mai faceau aluzii.

  Trece octombrie, trece noiembrie, vine decembrie. Ce crezi ca i-a adus Mos Nicolae, in ghete, acelui baiat? 3 sapunuri si 3 deodorante.

  Cat priveste blogurile de fete, am 5 greader si alte 3 pe care intru ocazional

 3. @Ovidiu, am o poveste aproximativ asemanatoare, numai ca despre o fata. Muult, muult mai nasol 🙂 Oricum, cred ca s-a bucurat de cadou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *