Ce filme vedem in weekend?

Office Space este unul dintre filmele alea pe care le revad de fiecare data cand n-am inspiratie si nu stiu la ce sa ma mai uit (categorie din care face parte si The Big Lebowski).

Chiar daca l-am vazut de n ori, inca ma face sa ma tavalesc de ras. E lansat in 1999, dar e inca foarte actual. Daca lucrati la corporatii, o sa va regasiti. Trei colegi care se satura de munca de la 9 la 5, de sefi idioti, colegi stresanti si imprimante care nu functioneaza decid sa se imbogateasca pe spatele companiei. Living the dream! Metoda e ingenioasa, dar nu tocmai legala 🙂

E un film cu glume bune si cu multe tipuri de umor, iar unele scene si replici o sa va ramana in minte for ever and ever. Are 7,9 pe IMDB, dar merita un 9 cu felicitari. Trailerul e mai jos.

 

Review-ul pentru Brave a fost scris de castigatorii invitatiei la avanpremiera pe care am oferit-o pe blog

Pe “Brave” l-am vazut acum cateva saptamani. Cel mai bine e sa iti dai cu parerea despre un film la o vreme dupa ce l-ai vazut, dupa ce ti-a trecut entuziasmul de-a fi rontait un popcorn si cand se poate obtine un raspuns relevant la “ce-am inteles eu din filmul ala?”. Revenind la “Brave”.

Mi-a adus aminte de mine si de mama, de vremea in care mi se parea ca e cel mai mare dusman al meu fiindca nu ma lasa in fata blocului dupa ora 8 si de super-puterile pe care le aveam pe la 7-8 ani. E un film din care, indiferent de varsta, intelegi ca e bine sa asculti de mama, altfel te haleste bau-bau si ca, totodata,  e bine sa asculti de copil altfel il haleste bau-bau.

Inceputul e un pic chinuit, dar se compenseaza cu o gramada de faze amuzante si cu un happy-end absolut (un pic previzibil, dar vorba aia, cand te duci la un desen animat rar se intampla sa moara toti la final).

De ce l-as recomanda: pentru ca mi-au placut mesajul, umorul si figurile hipnotizate ale copiiilor din sala.
De ce nu l-as recomanda: clisee, clisee, clisee, accent fortat.

4 thoughts to “Ce filme vedem in weekend?”

  1. la mine you can never fail w/ Jerry Maguire 😀
    l-am văzut de 20 de ori, cel puțin, și tot îmi place ca la prima vizionare :)) cred că-s enervant când mă uit la el, că știu toate replicile :)))

  2. Astăzi am să mă uit la “Salmon fishing in the Yemen”. Am văzut trailer-ul mai demult și aseară mi-am adus aminte de el. Pare a fi un film perfect pentru weekend 🙂
    Pentru o seară “idle” din timpul săptămânii, vezi “Talk to me”, dacă nu l-ai văzut deja.

  3. @Sorin, I know! Si eu am momente cand imi tin respiratia si astept sa vina replica aia tare pe care o stiu pe de rost 🙂

    @Radu, n-am vazut “Salmon fishing..”, am sa-l caut, dar “Talk to me” mi-a placut mult, mersi ca mi-ai amintit, am sa-l revad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *