Cum a fost Skyfall

Cred ca Skyfall e genul de film la care iti dai seama daca iti place sau nu dupa primele zece minute. Mie mi-a placut. Cu toate astea, dintre filmele Bond vazute de mine, tot Goldfinger si For Your Eyes Only sunt mai faine.

De ce mi-a placut Skyfall? In primul rand, apreciez un film facut cu multa munca – scenariu, suspans, efecte speciale, cascadorii, cadre, lumini. Si, mai ales, apreciez un film caruia nu ii ghicesc dinainte urmatoarele cinci faze. E greu sa faci asta intr-un film de actiune, iar eu nu-s neaparat o amatoare a genului.

Apoi, a avut tot ce ii trebuie unui film Bond: personajul principal, Bond girls, Bond cars care gonesc prin peisajele din Scotia, urmariri, Bond drinks si, evident, o coloana sonora in linie cu restul filmelor din serie.

Al treilea motiv e Javier Bardem, care mi-a picat cu tronc de cand am vazut Mar Adentro. E un mare plus prezenta lui in film si mi se pare perfect pentru rolul negativ.

Mai multe nu va zic, ca sa nu va stric distractia. Va recomand sa vedeti Skyfall daca v-a fost si voua dor de un film de actiune la care sa nu va apuce cascatul si daca vreti sa ii vedeti pe Daniel Craig si Javier Bardem jucand pe masura talentului lor.

2 thoughts to “Cum a fost Skyfall”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *