Concurs: Stickere de la Printoteca

“Tânăr, bogat, sexy, burlac”. Aşa zice unul dintre cele mai vândute stickere marca Printoteca. Poanta vinde stickerul, că doar ştim cu toţii (sau toate) că nu-i sâmbure de adevăr în mesajul ăsta. Dar – vorba aceea – dacă e pe maşină, a zis-o maşina, nu şoferul 🙂

Am pentru voi o serie de stickere, care mai de care mai haioase. Preferatele mele sunt “In God we trust. All others must pay cash” si “My other car is a bicycle“. Au fost făcute pentru a fi lipite pe maşini, dar merg oriunde – pe laptop, pe birou, pe frigider sau pe frunte 🙂 Îmi pare rău că nu am nicio poză de la sediul lor, să vă arăt că le-au lipit peste tot, la propriu.

Astea fiind scrise, le ofer pe toate 12 cui îmi dă cel mai amuzant mesaj de pus pe un sticker. The winner takes it all. Dacă crezi că ai cel mai amuzant mesaj, care să încapă pe un sticker, lasă-l într-un comentariu aici, până luni, 10 decembrie, la ora 12.00. Cei de la Printoteca vor juriza şi vor alege răspunsul câştigător şi, dacă e chiar foarte bun, îl vor şi produce.

Pentru inspiraţie, aruncaţi un ochi pe pagina de Facebook Printoteca. Poate vă mai vin idei şi de acolo sau vă mai fac cu ochiul şi stickerele decorative, printurile sau altele. Iar dacă vreţi şă vedeţi ce alte mesaje mai au, găsiţi stickerele în Cora şi Carrefour. Eu m-am hotărât: o să-mi fac un sticker pentru uşa de la birou cu mesajul “Come in, I’m already disturbed“.

6 thoughts to “Concurs: Stickere de la Printoteca”

 1. Dacă tot facem stickuri, aș propune din Caragiale:
  1. Cap ai, minte ce-ţi mai trebuie?
  2. Proştii mor, dar prostia rămâne.
  3. Pupă-l în bot și-i păpa tot.

 2. La o adica, maximele nu s-au inventat de ieri, de azi, ci fiecare experienta parca ne imbogateste nu atat sufletul, cat si vocabularul, uneori 😀 Asa ca propun ca mesaj pentru sticker urmatoarele: “Sunt zile cand esti porumbel si zile cand esti monument” Evident ca nu le-am spus eu, dar m-au amuzat la maxim cand le-am aflat! 🙂

 3. @Luminita-Cristina, felicitari! Printoteca a ales raspunsul tau, chiar daca a venit in ultimul moment 🙂

  @Ciprian, @idaho, tineti aproape, ca se mai gasesc lucruri de tiparit si de lipit 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *