O surpriză unicat

Îmi place foarte mult să văd oameni care se aruncă la lucruri îndrăzneţe şi creative. Cred că sunt un fel de bobârnac pentru noi, ceilalţi: “uite, băi, că se poate! Ai tot ce îţi trebuie ca să reuşeşti!”.

Iar cel mai recent bobârnac a venit zilele trecute, după ce am văzut secvenţele de teasing ale filmului Usturoi. Se anunţă o febră musculară la abdomen de la prea mult râs şi un film care cred că ne va da curaj tuturor, inclusiv domnului gropar Bazavan, să muncim pentru ideile noastre şi să le facem posibile.

Mi-am propus ca, din când în când, să nu-mi mai ţin părerile pentru mine şi să le mai scriu oamenilor pe care îi apreciez pentru un lucru sau altul. Echipa care realizează filmul a primit deja laudele şi încurajările mele, iar eu am fost avertizată că n-am văzut nimic încă 🙂

Ca să îl mai felicit o dată pentru idee, munca din spatele ei şi rezultat  (atât cât am văzut din el), vreau să-i ofer lui Radu Bazavan o sticlă de Absolut Unique.

Poate ştiţi deja că Absolut a “comisionat” nişte Michelangelo ai street art-ului care să creeze 4 milioane de sticle cu design unic. Mi-au oferit şi mie o sticlă, cea din fotografie, dar şi ocazia de a face una cadou unui blogger pe care îl consider unic. N-a fost prea greu să decid după ce am văzut teaserele, deci domnul gropar şi echipa Usturoi, sper să ciocniţi un pahar după ultima zi de muncă la film!

Până atunci, noi nu ne supărăm dacă mai apar şi alte teasere. Ba chiar, îndrăznim să ne imaginăm cum ar fi un trailer.

Dacă şi vouă vă plac lucrurile unice, e bine să ştiţi că puteţi găsi sticlele ediţiei limitate Absolut Unique în Carrefour, Real, Cora şi Mega Image. Ele au fost create de artişti folosind 5 culori şi 35 de modele diferite. Ce înseamnă asta la nivelul liniei de producţie? Video-ul making of explică totul.

Cin cin si la mai mare!

One thought to “O surpriză unicat”

  1. :”> multumiiiim! O s-o păstrez special pentru după premieră, să o beau cu tiganii mei. Poate iti pun si niste farmece in bine, of cors;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *