Oraşele iubirii sau cum poţi câştiga o excursie la Verona

NIVEA_povesti de dragosteAi observat că sunt unele oraşe care te fac să iubeşti mai cu elan? Care par făcute special pentru îndrăgostiţi?

Prima dată mi s-a întâmplat în Paris – celebrul oraş al iubirii cu accent, romantismului, je t’aime-ului, filmelor şi literaturii siropoase. Oraşul lui Vincent Cassel. Eram sceptică: prea multe clişee. Până am ajuns acolo şi, după o jumătate de oră, cât am făcut de la aeroport până unde stăteam, m-am aşezat pe pat şi am meditat 10 minute cu faţa la tavan încercând să îmi dau seama cum mă pot muta acolo cât mai repede, pentru totdeauna. După o săptămână de vizitat, “pentru totdeauna” s-a transformat într-un an sau doi. Dar tot a fost şocantă prima impresie.

Apoi, tot pe neaşteptate au venit Lindau, Meersburg şi celelalte orăşele de pe malul lacului Bodensee. Acolo e de luat jumătatea, închiriat o maşină şi mers în turneu din orăşel în orăşel. Liniştite, curate, elegante, cu lumini şi bărci pe malul lacului, restaurante pe faleză – ce să mai, dacă nu eşti îndrăgostit, sigur te apucă fluturaşii acolo.

E însă un loc celebru pe lista destinaţiilor romantice unde nu am ajuns, deşi e relativ aproape. E vorba despre Verona, oraşul Julietei şi al lui Romeo. Partea bună este că poţi ajunge tu acolo, dacă ai noroc.

Cum? Nivea pune la bătaie două excursii pentru două cupluri la Verona, în campania “Cele mai frumoase poveşti de dragoste”.

Ce trebuie să faci ca să câştigi? Ai două variante:

1. Intri în aplicaţia “Cele mai frumoase poveşti de dragoste“, de pe pagina de Facebook Nivea România, încarci o fotografie care spune o poveste de dragoste şi intri în tragerea la sorţi pentru prima excursie. Tot aici găseşti şi un infografic cu idei de cadouri de Ziua îndrăgostiţilor. Există chiar şi o pagină de Instagram unde poţi vota pozele care îţi plac.

2. A doua metodă ar fi să cumperi produse Nivea de cel puţin 19 lei din magazinele participante la campanie. Vei intra în tragerea la sorţi pentru a doua excursie şi, în plus, vei primi unul dintre cadourile oferite în campanie (produse Nivea, prosop dublu, cană dublă sau umbrelă sub care încăpeţi amândoi).

Succes şi să faceţi multe poze! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *