ALT Concurs de Coregrafie – O sâmbătă de dans

Lustruiţi pantofii, pentru că sâmbătă se lasă cu maraton de dans contemporan! De la ora 16.00, la Centrul Naţional al Dansului (Sala Stere Popescu Bulevardul Mărășești nr. 80-82, Sector 4, Bucureşti) are loc ALT Concurs de Coregrafie, o competiţie care va reuni peste 50 de coregrafi, dansatori, muzicieni şi actori, care au pregătit 15 performance-uri de dans.

Din echipa care a pus la cale evenimentul face parte Sandra Mavhima, pe care am văzut-o anul trecut în Invisible Twin, un spectacol care m-a luat pe nepregătite. Aşadar, şi de data asta vă recomand să mergeţi pregătiţi să fiţi surprinşi.

Se va dansa până seara, târziu, iar apoi competiţia se va încheia cu ALT Party, pe muzica asigurată de The Ghost of 3.13, Temple Invisible şi DJ ToShiRo.

Programul este mai jos, dar nu uitaţi să vă rezervaţi un loc la centrul.dansului.bucuresti@gmail.com, atât pentru spectacole, cât şi pentru petrecere.

Bucuraţi-vă de o doză de artă sâmbătă, cât să vă ajungă toată iarna, pentru că e unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen ale sezonului.

ALT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *