Ultima zi de reduceri la biletele pentru GPeC 2013!

Gpec2013Toamna se numara evenimentele din agenda marketerilor, asa ca anunt cu drag al doilea eveniment la care voi fi blogger oficial – Gala Premiilor e-Commerce. Voi fi acolo si din partea RCA Ieftin (site premiat la editiile anterioare).

Dupa experienta de anul trecut, pot sa va recomand GPeC pentru cateva motive:

– toate magazinele care se inscriu in competitie primesc un audit gratuit. Chiar daca nu participi cu magazinul tau online la competitie, poti afla ce se analizeaza si la ce mai poti lucra pentru a imbunatati experienta vizitatorilor pe site-ul tau si a-i transforma in clienti.

– vin specialisti in marketing online de la care ai foarte multe de invatat – analiza, bune practici, tehnici de crestere a ratei de conversie etc.

– cu ajutorul cercetarilor prezentate, te pui la curent starea e-commerce-ului in Romania si cu tendintele, astfel incat sa anticipezi ce schimbari iti pot aduce mai mult business.

– afli cum ii poti convinge pe vizitatori sa duca comanda la bun sfarsit, de la Daniel Dubin, Channel Sales Manager ClickTale – unul dintre cele mai cunoscute tool-uri de Customer Experience Analytics la nivel mondial.

Anul trecut am plecat cu o agenda plina de notite si idei, deci daca esti interesat sa aplici ce inveti, poti calcula si ROI-ul pentru costul biletului 🙂 Dupa ce analizezi primele efecte ale schimbarilor implementate post-eveniment, desigur. In plus, vei putea cunoaste oameni care te pot ajuta sa iti pui ideile de marketing in practica.

Anul acesta s-au inscris in competitie peste 120 de magazine online, printre care si noi, cu rca-ieftin.ro. In perioada de feedback, am primit o lista de criterii de jurizare cu plusuri si minusuri, astfel incat am putut sa promovam tot ce am facut bine si sa imbunatatim unde a fost cazul.

Chiar daca inscrierile la GPeC 2013 se vor incheia pe 31 octombrie, doar pana maine, 15 octombrie, mai este valabila oferta early-bird prin care cei interesati beneficiaza de 20 de euro discount din valoarea taxei de participare, platind doar 49 EUR + TVA in loc de 69 EUR + TVA pentru 1 bilet de acces. Inscrie-te acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *