Am amenajat şi inaugurat Casa Lipton de la Costineşti!

Casa_Lipton-0025Weekendul trecut, când mi-am luat vacanță cu Lipton și cu o echipă de alți 7 bloggeri, a stat sub semnul distracției. Au contribuit plaja, vremea perfectă, petrecerea cu hituri 90s, atmosfera din Casa Lipton, dar mai ales gașca de oameni veniți să o decoreze.

În articolul precedent vă cerusem idei de decorațiuni ușor de confecționat pe care să le putem face pe loc. Ei bine, ne-am împărțit în două echipe – una condusă de Sore și cealaltă de Dorian, și, cu ajutorul a două tinere arhitecte foarte simpatice și creative, am dus misiunea la bun sfârșit.

Iată ce a ieșit:

Măsuțe colorate. Ingrediente – anvelope, bandă dublu adezivă, panglici colorate, placaj sau carton gros, vopsea petru pictat.

masuta

Casa_Lipton-0262

Sper că este clar din satelit că măsuța sub formă de colac de salvare făcută de mine și Narcisa, cu ancoră pictată grozav de Dorian, este cel mai reușit exemplar din serie. Oricum, e nevoie de muncă de echipă aici – unul taie, altul pictează, altul înfășoară panglici, altul ține anvelopa…

an

Abajur pentru lampă sau lumânare. Ingrediente – balon, aracet pentru uns bine balonul, hârtie de copt tăiată bucățele pe care am lipit-o de aracetul de pe balon și o ață cu care am legat abajurul după ce aracetul s-a uscat, am spart balonul și am obținut produsul final.

balonn

Atenție, însă! Va spun din proprie experiență că trebuie să aveți grijă să nu spargeți balonul când îl ungeți, altfel deveniți dalmațieni.

aracet

Seara am organizat și o mică petrecere. A fost o noapte de dans și karaoke dus la rang de artă, iar eroii principali au fost Ina, Elena și Pandutzu. A doua zi, după cheful de pe terasa Famagusta, perfect așezată încât să cuprindă toată plaja și marea, am prins și câteva ore de bronz. Dotați cu ochelari galbeni și hidratați cu sticle de Lipton, ne-am pozat, am lenevit la soare, iar unii mai curajoși au și înotat.

 Poate știți că eu beau rar sucuri, mai ales când îmi propun să alerg pe plajă și simt fiecare sută de grame în plus. Însă vestea bună este că Lipton conține cu 30% mai puțin zahăr, dar gustul rămâne același, deoarece niște oameni inspirați au adăugat un îndulcitor natural foarte la modă acum printre cei interesați de nutriție corectă – extractul de Stevie. Iar dacă aș putea, aș revendica și aș rebrăndui noul Lipton Mojito, care m-a răcorit cu lime și mentă, în Lipton Mojito Carmen.

Pe scurt, a fost mai multă distracție decât muncă și am făcut-o cu drag. Toate obiectele ieșite din mâinile noastre dibace vor rămâne în Casa Lipton, ca să se bucure de ele fanii Lipton din toată țara în această vară.

Și pentru că rămăsesem datoare cu ceva, a venit vremea să anunț câștigătorul care mă va însoți într-un weekend prelungit la mare, între 18-22 iunie. Este vorba despre Adina Andreea, care mi-a trimis așa de multe sfaturi și linkuri cu lucruri faine, simplu de făcut, încât cred că am să o rog să le și punem în practică.

Vă mulțumesc tuturor pentru comentarii și vă invit să urmăriți campania Lipton pe blogurile noastre și pepagina de Facebook pentru că din iunie vi se pregătesc multe surprize care implică mare, soare și multă distracție.

Ne vedem la mare!

One thought to “Am amenajat şi inaugurat Casa Lipton de la Costineşti!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *