Concurs: Două invitații la The Color Run Mamaia

colorrunnLa sfârșitul lui aprilie, vreo 3500 de nebuni plini de culori au alergat prin București, la prima ediție The Color Run. Aș fi vrut să fiu printre ei, însă a picat chiar de ziua mea și aveam de sărbătorit. Însă de data asta, la alergarea The Color Run din Mamaia, de sâmbătă, 26 iulie, n-am cum să lipsesc. În plus, iau cu mine doi dintre voi cărora le voi oferi câte o invitație la alergat.

The Color Run e o cursă de 5 km în care nu contează cronometrul. Nici măcar nu e pornit. Contează să te distrezi alergând, sentiment care-ți va alimenta motivația pentru a ieși la jogging din ce în ce mai des.

Cum a fost în București

 

Va fi o explozie de culoare și de muzică, în care sunt doar două reguli – să pornești de la start îmbrăcat în alb și să ajungi la finish plin de culori. Nu degeaba mai este cunoscută drept The Happiest 5K on the Planet.

Cursa va avea loc în apropierea plajei Mamaia, pornind din fața hotelului Rex. Vom alerga, vom dansa, iar la final vom avea parte de o petrecere pe cinste la Goblin, pe plaja Celsius din Năvodari.

colorrun

Puteți consulta programul aici și nu uitați să vă anunțați prietenii că se mai pot înscrie și ei până vineri aici. Până la urmă, dacă tot ne luăm scutire de la sport pe timp de vară, pe motiv de concedii, nu strică să profităm de fiecare ocazie de a face mișcare și a ne distra. Pentru mine, alergările pe plajă au devenit unul dintre primele motive pentru care abia aștept să merg la mare 🙂 Asfaltul nu poate concura niciodată cu nisipul și briza mării.

Vom fi 1500 de alergători bronzați și colorați sâmbătă. Dacă vrei să fii printre ei, lasă-mi un comentariu cu link către o piesă care îți dă energie și te face să alergi cu zâmbetul pe buze. Joi voi anunța cei doi câștigători, iar dacă ești printre ei, nu vei avea de împachetat decât un costum de baie, o cremă de plajă și echipamentul alb de alergare.

Mai multe despre The Color Run Mamaia poți citi pe pagina event-ului de pe Facebook.

PS – pentru mai multe șanse, mai puteți participa și la Andra, Toma și Alex.

Felicitari, Carmen Irina si Stefania 🙂 Revin cu vesti.

colorrun2

12 thoughts to “Concurs: Două invitații la The Color Run Mamaia”

 1. Salutare Carmen, salutare tuturor!
  De cand am auzit de Color Run m-am entuziasmat foarte tare. Ar fi prima cursa la care particip ever!!! Alerg de putin timp, asa ca fiecare alergare pe care o fac e un eveniment pentru mine 🙂 si ma bucur de fiecare data. Cu atat mai mult, Color Run mi se pare o idee foarte faina!
  Cat despre play list, nu mi-am compus inca unul, am alergat in bataia vantului si fosnetul frunzelor, dar am in plan asa ceva, si una din piese ar fi – Jessie Ware – Wildest Moments, cu link aici: http://youtu.be/bMJkddvJ4L4.

 2. Bună!
  Mă bucur mult că am șansa să câștig o dublă invitație la bine cunoscutul eveniment TheColorRun, pentru că întâmplarea face să mă aflu la mare sâmbătă, împreună cu cea mai bună prietenă a mea, Andreea ! Pur și simplu iubesc ideea de a alerga 5 km plini de culoare și viață !
  Euforia vine și din ascultarea piesei https://www.youtube.com/watch?v=fiore9Z5iUg&hd=1 .
  Te pup !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *