Concurs #IOU Grant’s: Cui ii esti recunoscator?

Grant’s are o campanie noua care vorbeste despre recunostinta fata de persoanele care ne-au inspirat si ne-au ajutat sa devenim ceea ce suntem azi. Iar exprimarea recunostintei, spun oamenii de stiinta, ne face mai fericiti 🙂 Si cel putin la fel de fericiti cred ca o sa va faca premiul pe care il am pentru voi.

Mai intai trebuie sa vedeti spotul campaniei, e absolut amuzant. E inspirat din faptele reale prin care trecem si din relatia pe care o avem cu oamenii care ne-au influentat. Eu cred cu tarie ca suntem media celor 5 oameni cu care interactionam cel mai des, asa ca nu pot sa va urez decat sa va inconjurati cu persoane de la care aveti ce invata si care va fac viata mai frumoasa.

Pe voi cine v-a ajutat sa deveniti cine sunteti astazi? Cine si-a pus amprenta pe felul in care raspundeti provocarilor, in care lucrati sau in care vedeti viata? Suntem suma oamenilor cu care interactionam si a experientelor prin care trecem. Si ca sa le multumim, Grant’s ne propune sa ciocnim un pahar in cinstea celor care ne-au fost alaturi intr-un fel sau altul.

Asadar, va invit sa nominalizati in comentarii folosind hastag-urile #IOU si #StandTogether acei oameni care au facut o diferenta in viata voastra si in felul vostru de a fi. Povestiti-mi cum v-au influentat, ce ati avut de invatat de la ei pana joia viitoare, pe 9 octombrie. Ofer la schimb doua premii constand intr-o sticla de whiskey Grant’s si doua pahare, ca sa sarbatoriti impreuna.

 

5 thoughts to “Concurs #IOU Grant’s: Cui ii esti recunoscator?”

 1. #IOU, asta chiar nu e o alegere dificila. Prima persoana careia i-am simtit influenta asupra caracterului meu e o matusa un pic mai indepartata, din partea mamei. Genul de femeie puternica, mereu cu un zambet cald si o vorba buna sau o tacere acuta, lovind mai tare decat orice vorba spusa la impuls. Nu ai banui ce furtuni o mai doboara, ce tristeti o apasa. Ea ne-a invatat, pe mine si pe sora mea, optimismul si schimbarea perspectivelor, de a lua orice esec drept o noua provocare. Si profesional mi-a devenit mentor, prin daruirea pe care o arata pacientilor, prin puterea de munca si perseverenta. #StandTogether

 2. Le sunt recunoscătoae părinților mei pentru că mi-au oferit condițiile și libertatea să devin ceea ce mi-am dorit!

 3. @ Carmen

  Desi suna foarte frumos, teoria celor 5 persoane nu mi se pare valabila. Nu ca n-ar fi posibil sa “interactionezi” cu 5 (sau mai multe persoane de calitate) insa sansele sunt de partea adversa. Statistic, petrecem foarte mult timp la job, cu o multime putin fluctuanta de persoane. Teoria probabilitatilor spune ca sansele de a te procopsi cu colegi de calitate (umana, ca de competenta in domeniul de activitate nu discutam acuma desi nu este lipsit de importanta) sunt reduse. Iar unii dintre noi petrecem foarte mult timp pe plantatie dand cu sapa ceea ce duce in final la compromiterea mediei despre care vorbeai.

  Back to topic: Din pacate, n-am avut sau n-am stiut sa-mi creez sansa de a fi in preajma unor oameni-idol precum Cioran, Petre Tutea, etc..

  Dar, de-a lungul vietii mele, scurte pentru un filozof, lungi pentru standardele moderne, am avut norocul sa invat multe lucruri utile si interesante de la foarte multi oameni #IOU Am putut invata lucruri importante inclusiv de la oameni de joasa calitate (dupa principiul “asa nu”). Am avut ocazia sa invat lucruri extrem de importante de la oameni al caror nume nu-l cunosc sau pe care i-am vazut o singura data in viata. Dau un singur exemplu: cu multi ani in urma, cand nu exista navigatie, m-am ratacit in Paris. M-am dus spre o doamna in varsta sa intreb de o strada, respectiva doamna avand ceva discutii mai apasate cu niste muncitori de la salubritate carora le reprosa ca nu-si fac bine treaba. I-am spus ca mie mi se pare curat in comparatie cu Romania si ca ar trebui sa fie multumita. Replica ei a fost in acelasi timp o palma si o lectie foarte utila: (nu mai tin minte cum a exprimat dar asta era ideea) “Fiecare trebuie sa-si indeplineasca indatoririle asa cum este stabilit. Orice compromis de la acest principiu deschide calea spre dezordine si anarhie” #StandTogether

 4. @Cris si @Razvan, felicitari! Revin cu un mail cu detalii despre premii pe adresele lasate in comentarii 🙂

  Multumesc pentru participare si cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *