Au început înscrierile la GPeC Summit

gpecUnul dintre evenimentele cheie din cadrul Galei Premiilor în e-Commerce, GPeC Summit, va avea loc pe 27 noiembrie, iar pe lista invitaților se numără doi specialiști de talie mondială în optimizarea conversiilor – André Morys și John Ekman. Înscrierile sunt deschise de câteva zile, iar până pe 7 noiembrie, biletele sunt la preț redus, de 39 euro.

Conferința GPeC Summit este un eveniment de o zi care reunește specialiști în e-commerce români și străini. Din experiența celor trei ediții GPeC la care am participat atât în calitate de blogger, cât și de concurent, cu rca-ieftin.ro, este un eveniment de neratat dacă ai, lucrezi la sau vrei să începi o afacere online. E locul unde ai să afli cum să vinzi mai mult, mai multor oameni, cât mai des, iar ei să fie și mai mulțumiți de ce le oferi. În plus, aici vei întâlni potențiali parteneri – dezvoltatare, optimizare conversii, campanii, curierat, mailing etc.

La finalul conferinței va avea loc decernarea premiilor în Comerțul Electronic, un fel de recunoaștere oficială a celor mai bune rezultate, campanii și inițiative ale magazinelor online românești. E bine să stai și la premiere, pentru că vei afla ce metode folosesc cei mai buni jucători din e-commerce și te poți inspira.

Ce spun organizatorii despre cei doi speakeri invitați

André Morys este autorul cărții bestseller germane “Conversion Optimierung”, este lector universitar de user experience și publisher la konversionsKRAFT.de. Co-fondator și CEO Web Arts (o companie de top în consultanță pentru optimizarea site-urilor cu peste 40 de consultanți), André este și fondatorul unuia din cele mai importante evenimente internaționale dedicate optimizării conversiilor: European Conversion Summit – eveniment la care greii domeniului sunt speakeri: Guy Kawasaki, Bryan Eisenberg, Scott Brinker sunt doar 3 din numele sonore care au ținut capul de afiș al ediției de anul acesta.

John Ekman este fondatorul Conversionista- compania nr. 1 de optimizare a conversiilor în Suedia. Conform lui John, un “Conversionista” este acel cineva pasionat profund și nebunește de îmbunătățirea conversiei – așa cum este și el. Pe lângă consultanță avizată acordată marilor companii suedeze pentru creșterea raței de converise, John este și organizatorul Conversion Jam, unul dintre cele mai apreciate evenimente de profil din Suedia.

Ca să-ți faci o idee mai clară despre ce vei învăța și ce vei primi la GPeC, citește și articolele mele de anii trecuți:

Ce voi aplica prioritar după GPeC Summit

GPeC 2013 – câștigători și concluzii

Înscrierile cu preț early bird sunt încă disponibile aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *