Expedițiile #Goodyear4x4 continuă: plec în Ardeal

goodyearAștept de mult weekendul următor. Din primăvară, cam de când s-a terminat prima expediție #Goodyear4x4 și ne-am plimbat pe coclauri, prin peșteri și prin locuri în care n-am mai ajuns și nu știam dacă voi ajunge vreodată.

În ediția a doua a #Goodyear4x4 fac echipă pentru un weekend prelungit cu Doru, Mircea, RăzvanIvo, Dragoș, Adrian și Nihasa. Sunt cu atât mai entuziasmată cu cât am analizat atent traseul – și de data asta va fi la fel de nou și plin de surprize.

Echipa din care fac parte va merge în Ardeal, unde vom parcurge sute de kilometri pe zi în Mercedesuri ML-Klasse. Noaptea vom rămâne în Saschiz, cetate în care mi-am dorit de mult să ajung, convinsă de ceea ce povestesc fotografiile parcă decupate din cărțile de povești și legendele despre dulcețurile și celelalte bunătăți săsești.

Va fi o expediție plină, vom călători de dimineața până seara, însă mai multe detalii nu vă dau. Vă aștept aici, pe Facebook și pe Instagram ca să aflați în timp real în ce locuri ajungem, ce lucruri fotografiem și ce povești aflăm în timpul expediției.

Și mai este un motiv pentru care, de data asta, merită să urmăriți cu mare, mare atenție ce se întâmplă în toate turele #goodyear4x4 care vor avea loc în următoarele 4 weekenduri. Nu vi-l spun încă, dar țineți aproape.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *