Prima dată când îmi fac griji pentru 5 ani

N-am crezut niciodată cu adevărat în politicieni. Nici măcar în cei câțiva, precum Macovei, care și-au asumat schimbări foarte asemănătoare cu lista mea de priorități. Am susținut-o, am votat-o, dar sunt conștientă că un singur om nu poate schimba nici năravurile istorice ale clasei politice românești, nici inerția care ne caracterizează.

M-am ținut departe de politică, dar anul ăsta am auzit prea multe povești despre mizeriile care se întâmplă în PSD. Bani pentru proiecte? Doar dacă îi împarți cu ei. O aprobare urgenta? Doar dacă cotizezi la campanie.

Un leu și o felie de pâine în plus pe masă transformă șmecherașii în președinți în țara asta. Și dacă astea sunt prioritățile unui popor, atunci politica devine bișniță ieftină.

Și noi, ceilalți? Noi suntem fraierii pe spatele cărora niște incompetenți cu patru clase își vor ridica vile noi.

Scriu articolul ăsta cu dezamăgirea convingerii că îl vom vedea pe Ponta președinte. Ițele corupte ale PSD-ului sunt extinse atât de mult încât victoria lui e o speranță de îmbogățire pentru prea mulți români, fie prin felia aia de pâine în plus, fie printr-un contract baban.

Cred că principalul motiv pentru care ar trebui să ieșim la vot duminică și să votăm cu Iohannis este amploarea pe care o va lua jaful național dacă PSD va avea pe mână și Executivul, și Legislativul. Indiferent dacă credeți sau nu în Iohannis, absența de la vot sau votul cu Ponta vor duce la 5 ani de abuzuri de toate felurile, la toate nivelurile.

Hai să ne mobilizăm și să nu mai fim și de de data asta ăia fraieri.

 

2 thoughts to “Prima dată când îmi fac griji pentru 5 ani”

  1. Exista coruptie in PSD? Ooo da! Miki Shpaga e un vajnic membru al acestui partid care a fost astfel botezat pentru ca, ce sa vezi?, lua spaga! Intrebarea e, exista partid curat? Eu nu l-am gasit inca. De aceea, cred ca ar fi foarte util sa ne uitam si la partidele care se afla in spatele celuilalt candidat…exista corupti in aceste partide? Cine a trait cu macar un picior pe pamant in aceasta tara in ultimii 5 ani, poate sa confirme cu lejeritate. Si daca ne uitam pe niste cifre, s-ar putea sa constatam ca PDL-ul a cam batut la fund PSD-ul.

    Culmea e ca pentru mine, asta nu e cea mai mare problema.

    Problema mea e ca atat candidatul dreptei cat si partidele din spatele lui sunt nazisti si asta este absolut inacceptabil. Concret, FDGR-ul lui KWJ este mostenitorul (la propriu) Grupului Etnic German iar partidele din ACL sunt colege de banca in familia politica europeana cu un partid nazist cu acte in regula (la propriu).

    Prin urmare, alegerea de maine este destul de simpla: un corupt socialist sau un corupt nazist.

    PS. MM a fost procuror la S1 inainte de ’89. Te intalneai cu ea pe strada iesind de la serviciu, faceai 5 ani pana acasa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *