Plec în tabără

tfb9Una dintre rezoluțiile de an nou pentru blog este să-l fac ceva mai vizual. Scrisul lung și mult e bun, dar atenția și înțelegerea se ghidează și după ce-i place privirii. Dar cum încă învăț cum să fac asta, va mai dura până va fi vizibilă transformarea online.

Din procesul de învățare și experiență face parte și Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri la care am să particip weekendul următor. Vom merge în Bistrița Năsăud, unde vom vizita orașul, Turnul Bisericii, casa unor meșteri populari și alte obiective “fotogenice” din zonă. În fiecare seară ne vom aduna și vom analiza cele mai bune fotografii din ziua respectivă, ca să avem repere și să le facem pe următoarele mai reușite.

Din ce am citit în programul excursiei, este doar o formă de a împacheta un curs intensiv de fotografie într-o tabără de toamnă. Prin urmare, mă aștept să fie cel puțin la fel de multă muncă pe câtă va fi distracție, mai ales pentru mine. Plec cu un stick spațios în bagaj, am planuri mari.

Urmează câteva zile de ucenicie și furat meserie fotografică în care vă invit să urmăriți cu atenție hashtagul #TFB9Lumia930 pe Facebook și Instagram. Așa veți avea acces la toate capodoperele echipei #TFB9.

TFB9 este un eveniment powered by Lumia 930 organizat de Foto Union cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Țiriac AutoBere Silva și Kooperativa 2.0.

tfb9-2

3 thoughts to “Plec în tabără”

  1. Tinand cont de potentialul fotografic al zonei, se anunta niste fotografii grozave pe hashtag-ul proiectului. Nu imi este clar insa: veti vizita mai multe locuri din Judetul Bistratia-Nasaud sau doar orasul-resedinta de judet, Bistrita?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *