Ce surprize mă așteptau în cutia cu cosmetice de la Pick N Dazzle

PND4Vă povesteam zilele trecute despre Pick N Dazzle, serviciul care livrează acasă lunar o cutie de cosmetice alese cu grijă, pe baza nevoilor și preferințelor fiecăreia. Ei bine, tocmai a sosit cutia pe care mi-am comandat-o și surpriza a fost pe măsură.

Vă zic drept că mă așteptam să fiu în urmă cu inovațiile în materie de frumusețe, pentru că nu-s chiar la zi cu ce scriu revistele de profil, dar nici chiar așa. Să vă explic – când am desfăcut cutia elegantă și perfect sigilată, am găsit patru produse, dintre care unul – Glov Hidro Demaquillage – habar n-aveam la ce se folosește. Serios, a trebuit să citesc instrucțiunile și să o iau încetișor, pe pași.

Așa am aflat că e un dispozitiv de demachiere ca o mănușă din microfibre, pe care doar îl umezești cu apă și apoi ștergi toate urmele de machiaj. Fără chimicale, fără artificii. Evident, l-am testat imediat și chiar face ce promite – mi-a lăsat fața perfect curată, a fost super rapid, nu am avut senzația aia de piele zgârâiată cu care rămân uneori după ce mă demachiez cu dischete și nici pelicula de uleiuri sau tenul uscat cu care mai rămân după ce mă demachiez cu diverse produse. Pe etichetă scrie că ține trei luni dacă este folosită zilnic.

Primul gând, după ce am testat-o, a fost că e perfectă pentru persoane care călătoresc mult și pentru care o sticlă de demachiant e un stres în plus în bagaj, mai ales în avion.

PND1

 

Iată ce au mai pus cei de la Pick N Dazzle în cutia mea:

– Cremă de față Oxygenating Moisturizing Cream de la Naobay (cu 98,85% dintre ingrediente de origine naturală, certificată ecologic)

PND2

– Lipgloss Golden Glow de la Teez

– Mascara Desert Metals de la Teez

PND3

Cum vă povesteam, ei trimit acasă produse selectate în funcție de profilul de frumusețe pe care îl completați online. Practic, fara să mă prind de la început, când am completat profilul m-au intrebat atât ce culori prefer, cât și ce priorități am pe lista de cumpărături. Astfel, au ales exact produsele de care aveam nevoie și în care îmi plac.

Pe site există trei variante de pachete pe care le puteți comanda – Sleek Picks (79 lei/lună), Dazzling Picks (159 lei/lună) și Premium Picks (239 lei/lună). Evident, oferă cel mai bun preț pentru cutiilecumpărate pe 6 luni.

Dar chiar și la prețul pentru o singură cutie, pentru o lună, costul total e mult mai mic decât dacă aș fi cumpărat fiecare produs separate, de la branduri. Unde mai pui că sunt branduri care nu se găsesc în România și cred că ar mai fi durat un an până aflam eu de tehnologia de demachiere cu apă dacă nu-mi livrau ei mănușa Glov.

PND5

 

 

Cât costă, de fapt, produsele

Am făcut o comparație de prețuri online și am descoperit că Glov on-the-go costă 12,9 euro, crema de față oxigenantă Naobay costă 35,45 euro, Lip Gloss-ul Teez costă 12,95 euro, iar Mascara Teez costă 17,95 euro. În total fac 79,25 euro, adică 353 lei, iar cutia de la Pick N Dazzle a costat 239 lei, deci cu aproape 100 lei mai puțin.

Așadar, asistentul personal de frumusețe nu doar că vă alege și vă trimite produsele, ci e atent și la prețuri.

Vă recomand serviciul din toate motivele de mai sus, dar subliniez că pentru mine cel mai mult au cântărit faptul că e simplu de folosit și alegerea produselor – atât calitativ, cât și în ce privește compoziția și culorile.

Promoție de Crăciun

Dacă vă tentează ideea de a comanda, luna decembrie e un moment și mai bun. Pentru orice pachet PND cumpărat pentru 6 luni, primiți trei produse în plus, cadou. Astfel, cutiile din prima, a treia și a șasea lună vor conține câte un produs în plus, pe lângă cele 4 și mostrele deja existente. Detalii despre promoție găsiți aici.

2 thoughts to “Ce surprize mă așteptau în cutia cu cosmetice de la Pick N Dazzle”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *