GPeC 2015 – speakeri de top și noutăți la ediția aniversară

VizualCP1Gala Premiilor eCommerce a ajuns la a zecea ediție și cu siguranță cea mai interesantă de până acum, atât pentru participanții la conferințe, cât și pentru magazinele online înscrise în competiție.

Am mai vorbit despre motivele pentru care merită să vă înscrieți în competiție dacă aveți un magazin online. Pe lângă recunoașterea unor bune practici, beneficiați de un audit făcut de peste 20 de specialiști care vă vor oferi sfaturi punctuale pe care le puteți aplica imediat pentru a crește conversiile și a îmbunătăți relația cu clienții.

Magazinele online se pot înscrie la competiția GPeC până pe 27 aprilie. Față de edițiile anterioare, anul acesta sunt câteva noutăți în ce privește jurizarea, care se traduc într-o analiză și mai riguroasă.

“Spre deosebire de edițiile precedente, numărul criteriilor de jurizare a crescut de la aprox. 90 la peste 120, am introdus în evaluare criterii specifice zonei de mobile, am actualizat o parte din criterii la nivelul anului 2015 ținând cont de tendințele globale în e-commerce şi am introdus încă o etapă de discuții asupra rapoartelor de auditare între magazine şi jurați”, spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

Iar dacă nu vă înscrieți în competiție, merită să mergeți la evenimentele organizate sub egida GPeC pentru doza concentrată de informație și networking ideală pentru orice business de ecommerce. Vă recomand în special GPeC Summit, care va avea loc pe 11, 12 și 13 mai. Pe lista speakerilor de anul acesta se află Neil Patel (Co-founder CrazyEgg, HelloBar & KissMetrics), unul dintre cei mai valoroși specialiști în marketing online din lume, Chris Goward (Presedinte & CEO Wider Funnel), Matthew Woodward (Guru in SEO si Marketing Afiliat), Craig Sullivan (Expert in Analytics, Split Testing, Optimizarea Conversiilor, User Experience si Voice of Customer), Simo Ahava (Head of Analytics Netbooster) și Ivan Mazour (CEO & Founder Ometria).

Biletele pentru GPeC Summit au fost puse în vânzare, existând și o Oferta Early-Bird, valabilă până pe 10 Aprilie 2015, inclusiv, prin care accesul la toate cele 3 zile de eveniment costă doar 147 euro (TVA inclus).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *