Un secret dintr-un zâmbet perfect

katemN-am să vă mint. Mi-a luat doi ani de gândiri și răzgândiri până să-mi pun aparat. Pur și simplu nu știam dacă e cea mai bună soluție de tratament pentru mine și îmi făceam griji și despre cum va arăta. Mi-a luat doi ani să scap de temerile astea și, din păcate, când am luat decizia mi-am dat seama că, dacă aș fi pus aparatul atunci când mi-a fost recomandat, aș fi scăpat de el până acum.

Dacă te gândești să îți pui un aparat dentar, înseamnă că te-ai gândit deja la toate componentele acestei decizii – financiară, estetică, socială și, evident, componenta ce ține de sănătatea dinților tăi. Dacă sănătatea este cel mai puternic argument pentru care merită să porți aparatul dentar, celelalte nu ar trebui să mai conteze.

Pentru că suntem mereu sub presiunea lucrurilor care se văd și pe care ceilalți le simt despre noi, avem tendința să amânăm soluții care ne-ar face viața mai simplă. Din fericire, stomatologia a evoluat atât de mult încât în fiecare an apar inovații care schimbă complet modul de lucru al medicilor și se apropie încet-încet către soluțiile ideale pentru pacienți.

În cazul aparatelor dentare, probabil cea mai bună invenție din ultima vreme este aparatul dentar Incognito. Se numește așa pentru că este un aparat pus pe fețele din spate ale dinților și numai posesorul știe despre el. În rest este complet invizibil. Singurul lucru care se vede (deși nu este perceput, pentru că se întâmplă în timp) este un zâmbet din ce în ce mai aproape de perfecțiune. Nu e de mirare că, din 2002, când a apărut, Incognito a devenit cel mai popular tip de aparat dentar lingual folosit în Europa și SUA.

Știți zâmbetul perfect al lui Kate Middleton? E opera unui aparat Incognito.

Pentru că bracketsii sunt realizați din aur, acest aparat este ceva mai scump decât unul vizibil. Partea bună este că din când în când găsiți oferte de care puteți profita pentru a nu mai simți această diferență de preț. De exemplu, până pe 10 mai, clinica la care merg eu, Dent Estet, oferă 500 euro reducere la aparatul dentar Incognito și, în plus, o albire dentară cu laser gratuită. Dacă ar fi fost valabilă oferta în Ianuarie, când mi-am pus eu aparat, sigur aș fi luat-o în calcul.

Detaliile ofertei sunt aici și, dacă sunteți în perioada de prospectare, n-ar strica să le dați un telefon pentru detalii. Vă promit că sunt foarte informați – dr. Iana Dilă este primul specialist calificat în Incognito din România.

2 thoughts to “Un secret dintr-un zâmbet perfect”

  1. Draga Carmen

    ar fi bine sa te informezi inainte sa publici informatiile primite de la o alta persoana….Ceea ce spui este incorect …Kate nu a purtat niciodata aparat Incognito insa a fost tratata de un faimos ortodont francez si daca vrei pot sa-ti dau numele lui deoarece il cunosc personal….insa el nu folosste Incognito!

    1. @Ela, m-am informat facand niste research prin presa straina, care asta spune. Ai tu vreun link catre o sursa care spune altceva?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *