Când pui prietenii, distracția și improvizația la aceeași masă

Sandwich1.jpgPrietenii mei îmi spun pe bune. Când îi invit la mine, la masă, s-au obișnuit să întrebe dinainte “ne dai și ceva care a făcut gălăgie înainte să moară?”.

Mare parte din distracția la o masă alături de prieteni e despre cât de mult le place ce găsesc în farfurii. Așa că nu e loc de impus meniuri vegetariene, pentru că prietenilor mei, cel puțin, nu le e rușine să mute adunarea la cel mai apropiat local cu burgeri.

Când știu că mă vizitează, încerc să fiu pregătită. Dar când vizitele mă iau prin surprindere și glumele, cântatul la chitară în curte sau jocurile de Catan se prelungesc, trebuie să mă descurc cu ce am.

Și, credeți-mă, știu să fac un sandwich din orice găsesc în frigider. Iată două exemple de sandwichuri rapide, simple și super bune:

Sandwichul Italiano Vero 

Ce conține

–          O chiflă ciabatta

–          Două lingurițe de sos pesto

–          Două felii de mozzarella

–          Două roșii uscate

Este o combinație absolut delicioasă. Adevărul e că n-ai cum să dai greș cu ingredientele astea și, în plus, nimeni nu o să se plângă că nu e cu carne.

output_yrliH7

 

 

Tortilla Fresh

Ce conține

–          O frunză de salată în care se pun restul ingredientelor

–          100 grame somon afumat

–          O lingură de fasole

–          1 castravete tăiat bucăți mici

–          Usturoi verde

sandwich2.jpg

E cea mai sănătoasă și mai gustoasă tortilla (sau shaorma) din lume. E foarte sățioasă și conține multă proteină, din pește și fasole, deci garantez că vă ține de foame cel puțin 3 ore. Gustul afumat al somonului cu usturoi verde e mai bun decât orice sos “cu de toate” din comerț.

Pont – frunza de salată se împăturește exact ca lipia de la shaorma. Ca să stea împăturită eu o leg de jur împrejur cu o frunză de usturoi sau ceapă verde.

 

Sandwich4.jpg

 

Sunt sigură că și în cazul vostru, o seară acasă, alături de prieteni, cuprinde (cel puțin) câteva gustări și câteva pahare de Pepsi. Tocmai pentru că este un brand social, asociat cu distracția, Pepsi a lansat campania Pepsi Fun Food. Pe scurt, vrea să vă premieze pentru cele mai tari idei de sandwichuri, care ies delicioase chiar dacă sunt total improvizate, ca în cazul meu. E un fel de a vă recompensa creativitatea și apetitul pentru distracție.

Până pe 1 aprilie, orice fotografie cu sandwichuri și un Pepsi alături postată pe Instagram cu hashtag-ul #pepsifunfood intră într-un concurs. Premiile sunt seturi de căști Bang&Olufsen (ultra premium!), în ediție limitată.

Ne vedem pe Instagram! Cele mai fun sandwichuri să câștige!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *