Înconjurul lumii cu Vunk și o invitație la concert

TULCEACel mai fain concert Vunk la care am mers a fost la Tulcea. De fapt, nu chiar în oraș, ci la Sfântu Gheorghe, în timpul Festivalului Anonimul, pe care nu-l ratez de vreo 8 ani. Au cântat chiar în camping, unde se proiectează filmele din festival, și au creat un moment de luat acasă ca amintire pentru toți cei de acolo.

Și lor le-a plăcut la Tulcea, spun asta și în video-ul de mai jos, așa că se întorc. Turneul Înconjurul Lumii va ajunge la Tulcea pe 4 aprilie, când Vunk va cânta la Teatrul Jean Bart. Vă recomand călduros să mergeți dacă sunteți prin oraș sâmbăta viitoare, mai ales dacă nu i-ați mai văzut până acum live.

Am din partea celor de la Vunk pentru voi și o invitație dublă de făcut cadou. Pentru că îmi imaginez ce înseamnă agitația unui turneu pentru o trupă, îmi dau seama că nu apucă întotdeauna să vadă tot ce-i mai frumos din locurile în care ajung. De aceea, dragi tulceni, aș vrea să ne mobilizăm și să le dăm recomandări de lucruri pe care să le facă atunci când vin la Tulcea.

Ce să viziteze? Unde să iasă în oraș? Unde să mănânce (asta mă interesează și pe mine, niciodată nu am putut să recomand cuiva un restaurant bun cu mâncare pescărească în Tulcea pentru simplul fapt că eu mereu mănânc acasă)?

Ca să câștigați invitația tot ce trebuie să faceți este să îmi lăsați un comentariu cu recomandările voastre până joi, 2 aprilie, la ora 17.00. 

Iată ce amintiri au membrii trupei Vunk de la Tulcea. Hai să-i ajutăm să-și facă unele noi, cu tot ce merită văzut și făcut în orașul nostru!

2 thoughts to “Înconjurul lumii cu Vunk și o invitație la concert”

  1. Ce să viziteze? Eu le-aș recomanda Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării, dacă sunt curioși în privința faunei și florei din zona Dobrogei de Nord și a Deltei Dunării, dar mai ales pentru acvariile moderne populate cu diverse specii de pești. Lista cu recomandări ar continua: Muzeul de Istorie, Capul Doloșman cu Cetatea Argamum (dar deja ne îndepărtăm de oraș).
    Unde să iasă în oraș? Dacă vor doar o bere cu prietenii le-aș zice să meargă la Old Times Pub.
    Unde să mănânce? Aș zice restaurant Insulița pentru mâncare pescărească.

    1. @Cristina, felicitari, ai castigat biletele! Multumesc pentru recomandari si distractie placuta la concert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *