Ghidul offroad #Goodyear4x4 – am 5 exemplare pentru voi

goodyear1Anul trecut am umblat, la invitația Goodyear, prin niște zone din țară în care nu mai fusesem niciodată. Împreună cu o echipă de bloggeri implicați în proiectul #Goodyear4x4, am explorat Cheile Buții în primăvară și satele săsești din Transilvania, în toamnă.

Expedițiile tuturor echipelor din proiect au acoperit mii de kilometri prin țară și traseele n-au fost deloc dintre cele mai accesibile. Ca să vă faceți o idee, priviți doar unul dintre filmele făcute de Răzvan cu drona, mai jos.

Pe lângă experiența excelentă pe care am avut-o noi și poveștile pe care le-am împărtășit pe bloguri, am mai rămas cu ceva în urma expedițiilor: Goodyear tocmai a lansat un ghid 4×4 de 100 de pagini cu traseele pe care le-am parcurs în proiect.

Este un ghid extrem de util tuturor iubitorilor de 4×4, de natură, de explorat ce e mai frumos prin țară. Cuprinde recomandări de trasee, noțiuni introductive de 4×4, sfaturi de pilotaj, un decalog al practicantului de sporturi cu motor în aer liber și multe alte lucruri utile. În plus, e plin de fotografii din locurile prin care am fost.

Am pentru voi 5 exemplare din acest ghid, pe care le voi oferi primilor 5 care se abonează la articolele de pe acest blog. Tot ce trebuie să faceți este să lăsați adresa de e-mail în căsuța din dreapta, să o validați, iar apoi stabilim cum ne întâlnim sau cum facem să ajungă la voi ghidul.

Sper să vă ajute să descoperiți cât mai multe locuri frumoase din țară!

goodyear2

 

5 thoughts to “Ghidul offroad #Goodyear4x4 – am 5 exemplare pentru voi”

  1. Am ajuns intamplator pe acest blog si daca mai este valabila oferta privind ghidul off-road ma abonez si eu.La oferta desigur. 🙂

    1. @andrei, ai noroc. Mai am un ghid. Daca esti din Bucuresti putem sa ne vedem, daca nu, ti-l trimit prin curier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *