Începe sezonul II din True Detective

true detectivePrimul sezon din True Detective a fost unul dintre cele mai bune seriale pe care le-am văzut vreodată. În mare măsură cred că meritul e al lui Matthew McCounaughey și al lui Woody Harrelson, care joacă excelent.

Povestea, alternanța planurilor, răsturnările de situație și o doză de suspans cu tentă horror m-au prins de la primele episoade. Nu cred că a fost vreun episod care să pară tărăgănat, chiar dacă deznodământul e păstrat pentru ultimele minute din ultimul episod.

Dacă nu ați văzut primul sezon, aveți timp weekendul ăsta să o faceți. Are doar 8 episoade. De luni începe sezonul II, cu altă poveste și alți actori principali – Colin Farrel, Vince Vaughn și Rachel McAdams. Întrebarea din mintea tuturor fanilor, inclusiv a mea, este dacă se vor ridica la nivelul primilor doi. Oricât de mult mi-ar plăcea accentul lui Farrel, McCounaughey a avut o perioadă foarte bună în ultimii ani și, împreună cu Harrelson, au ridicat serios ștacheta.

Dacă vă prinde serialul ăsta, nimic cu crime și detectivi nu va mai fi la fel de bun.

Primul episod din sezonul II True Detective, “The Western Book of the Dead”, va putea fi urmărit de luni dimineață pe HBO GO, fără abonament.

Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *