Pedaleaza sau doneaza pentru Ciclaton si pune rotile educatiei in miscare

ciclaton

 

 

Ciclaton este un maraton de ciclism in care rezultatele nu se masoara in timpi pe cronometru si in locuri in clasamente, ci in schimbari reale in educatia unor copii si tineri.

Evenimentul este la a doua editie si are ca scop strangerea de fonduri pentru 5 cauze educationale.

Si ca sa-ti dai seama cata forta poate mobiliza o cauza buna, afla ca s-au inscris deja 30 de ciclisti de performanta. Ei vor pedala prin toata tara intre 2 si 6 septembrie pentru a sustine cateva initiative creative.

Traseul complet pe care il vor parcurge participantii experimentati are 660 km – va porni si se va incheia in Sibiu si va trece prin 11 orase, printre care Medias, Sighisoara, Targu Mures, Cluj Napoca, Deva si Alba Iulia.

Lor li te poti alatura si tu pe o bucata din traseu daca vrei sa pedalezi pentru o cauza buna. Participand, poti strange la randul tau fonduri de la prietenii din galeria ta, care pot dona pentru oricare dintre cele 5 initiative.

Te poti inscrie online, iar taxa de 50 de lei va merge catre proiectul tau preferat.

Organizatorii, Fundatia Adept Transilvania, au gasit si un mecanism de contorizare a donatiilor care se potriveste cu misiunea lor – fiecare sustinator va dona pentru un numar de batai de inima ale ciclistului preferat. 10 lei = 100 de batai de inima.

Cauza pe care o sustin eu se numeste Da-ti pasiunea mai departe si are in spate o idee foarte utila, un fel de mentorat pentru copii, care momentan e aplicata doar la scara mica.

Ce sau cine te-a influentat/ inspirat de-a lungul existentei tale sa ajungi unde esti acum?

Prin proiectul „Da-ti pasiunea mai departe”, copii din centre de plasament participa saptamanal la cursuri si ateliere interactive, alaturi de tineri voluntari care le devin profesori, prieteni si modele.

 

Chiar daca nu te poti alatura marii pedalari de la Ciclaton, citeste mai multe despre cauzele pe care le sustine. Sigur vei gasi una care sa merite o donatie de cativa lei.

 

One thought to “Pedaleaza sau doneaza pentru Ciclaton si pune rotile educatiei in miscare”

  1. Vad din ce in ce mai multe evenimente legate de mersul pe bicicleta. Lucrul asta imi da speranta ca incet incet societatea romaneasca se reorienteaza catre un mod de viata sanatos, care culmea, aduce si fericire in viata, umpland foarte usor golul lasat de micii si berea traditionala…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *