Update – VIDEO Facem un spot despre sport împreună?

snow

 

Am primit zilele trecute o provocare pentru un mușchi al creativității mele pe care l-am cam lăsat să lenevească. Mai exact, trebuie să scriu o reclamă pentru Zuzu Max și să înregistrez vocea pe spot. But there’s a catch și am nevoie de ajutorul tău (a se citi bețe în roate în loc de ajutor).

PROVOCARE

 

Spotul va fi legat de pasiunile mele (și sper că sunt și ale tale, dacă citești blogul ăsta), povestite în cuvintele tale. Asta pentru că noua reclamă la Zuzu Max e chiar despre experiența personală, nu despre ce ne spun alții că simțim și credem.

Aici vine partea în care tu poți să-mi faci misiunea mai grea.

Cum? Comentând cu idei de cuvinte legate de sport pe care să le folosesc în scenariul spotului. De la “cronometru” la “asana”, de la “pedală” la “carboloading”, poți să-mi lași orice cuvânt legat de mișcare, iar eu va trebui să îl includ în textul reclamei. Voi alege primele 5 cuvinte primite atât timp cât se referă câtuși de puțin la alergat, pedalat, yoga, snowboard, urcat pe munte sau alte hobby-uri active despre care povestesc pe blog.

La schimb promit că îți arăt spotul la care am contribuit împreună de îndată ce va fi gata, să ne minunăm de ce a ieșit.

 

CONCURS

 

Despre Zuzu Max poate ai auzit mai demult că se promova drept iaurt pentru bărbați, o poziționare pe care mă bucur că au schimbat-o, pentru că am testat ipoteza și încă pot să port fustă. Recent, însă, pe lângă iaurtul natur și cele cu fructe, a fost lansat un sortiment nou, cu stracciatella.

Și pentru că pune preț pe autenticitate, mesajul campaniei noi susține că nimeni nu trebuie să-ți spună cum e iaurtul. Ești liber să simți ce vrei și să decizi tu cum e, pe testate.

Sinceritatea și creativitatea sunt răsplătite: dacă intri pe zuzumax.ro și scrii în câteva cuvinte cum te simți când mănânci un iaurt Zuzu Max, poți câștiga săptămânal o pereche de teniși cool, iar la finalul campaniei noul spot poate fi făcut pe baza poveștii tale. Cu cât mai nebunesc, cu atât mai bine.

Concursul durează 21 de săptămâni, până pe 3.03.2016, și te poți înscrie în fiecare săptămână cu o poveste.

Go for it!

 

UPDATE – Iată spotul făcut împreună

Spotul este gata! A fost o nebunie totală la înregistrări și am râs cât pentru un an. Scriptul e super amuzant, mai ales cu toate cuvintele de la voi pe care le-am inclus, iar pentru voce cred că am tras un trilion de duble, atât de tare m-am bâlbâit. Însă spre surprinderea mea, a ieșit wow, și vreau să vă mulțumesc că mi-ați pus bețe în roate cu niște cuvinte legate de pasiunile mele și că ați contribuit la ce vedeți mai jos.

 

 

10 thoughts to “Update – VIDEO Facem un spot despre sport împreună?”

    1. @Vali, cu ce ți-am greșit? Hai că încerc totuși să scot ceva inteligibil din cuvintele astea 😛 Mersi!

    1. Taper – perioada de dinainte de cursă când reduci volumul de antrenamente si te axezi pe calitatea lor. 😀

      1. @Robert, da, da, pe ăsta îl știu, am decretat stare de tapering ultraprelungit de după MPC până la primăvară :)) Să fie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *