Concurs: două invitații la GPeC Summit

gpec2015

 

Pe 24 noiembrie are loc GPeC Summit, eveniment devenit tradiție bianuală a industriei de e-commerce. De câțiva ani, nu ratez evenimentele din cadrul GPeC, pentru că le consider o ocazie bună de a mă pune la zi cu noutățile din domeniu, de a primi sfaturi de la specialiști de renume și, desigur, de a face networking cu specialiști.

De la gala din 2013 m-am întors și cu un premiu pentru conceptul original al unei campanii RCA-ieftin.ro 🙂

Luna aceasta, printre invitații GPeC Summit se numără Oli Gardner (co-fondator Unbounce), Larry Kim (cel mai influent expert PPC în 2013 și 2014), Brian Massey (fondatoru Conversion Science) și Viljo Vabrit (CEO-ul ConversionXL Agency).

Am din partea organizatorilor două invitații la GPeC Summit pe care le ofer prin concurs. Pentru că de câțiva ani citesc blogurile companiilor fondate de invitații enumerați mai sus, asta va fi și tema concursului. Dacă vrei una dintre invitații, lasă-mi un comentariu în care să-mi spui care sunt cele 3 bloguri de marketing preferate, iar pe 16 noiembrie voi face o tragere la sorți și voi anunța câștigătorii.

Articole cu mai multe informații și concluzii de la edițiile anterioare găsești aici și aici.

 

21 thoughts to “Concurs: două invitații la GPeC Summit”

  1. Va multumesc tuturor pentru participare! Cele doua invitatii ajung la Sorin Stanciu si Catalina. Am sa va contactez la adresele lasate in comentarii. Ne vedem la GPeC!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *