Zâmbește cu încredere

zambestecuincredere

Tocmai am împlinit 10 luni de aparat dentar. Aș folosi replica clasică, “nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul”, dar sunt conștientă că mai am cel puțin pe-atât din tratament.

M-am obișnuit foarte ușor cu el, dar asta nu înseamnă că nu mai observ mici diferențe față de zâmbetul de dinainte. Unul dintre ele este faptul că nu mai zâmbesc exact la fel ca înainte. Cauza e cam 10% psihică – nu-mi place să zâmbesc larg și să-mi arăt tot aparatul și 90% mecanică – zâmbetul în sine se mulează pe aparat și capătă ușor altă formă. Observ asta în fotografiile din ultimul an, deși majoritatea sunt cu un zâmbet larg, pe care nu pot să-l controlez uneori, oricât n-aș vrea să mi se vadă brackeții.

Faptul că am ales un aparat dentar Safir, care iese foarte puțin în evidență, m-a ajutat mult la încrederea de a zâmbi. Pentru mine sunt aproximativ doi ani cu un zâmbet puțin diferit de ceea ce ar trebui să fie, însă persoanele cu probleme mai mari capătă doza de încredere necesară prin altfel de soluții.

Una dintre aceste soluții sunt fațetele dentare, pe care cercetătorii le-au perfecționat foarte mult în ultima vreme. Așa au ajuns să fie disponibile la scară largă fațete 100% personalizate, fără șlefuire sau cu șlefuire minimă, care se aplică imediat, pentru un rezultat rapid.

Cunosc câteva persoane care poartă fațete și ce mi se pare interesant e că nu s-au gândit niciodată la ele ca la o soluție și sugestia a venit întotdeauna de la medicul stomatolog. Prin urmare, cred că o discuție cu un medic cu experiență în tratamentul cu fațete e absolut necesară înainte de a hotărî dacă sunt o soluție.

Dacă te gândești să-ți pui fațete, ia legătura cu un stomatolog care să te consulte și să-ți detalieze tot ce trebuie să știi despre ele. S-ar putea să ai o surpriză plăcută legată de durata tratamentului, rezultate și preț. Până pe 20 decembrie, la Dent Estet există o reducere de 100 euro la orice tip de fațetă dentară. În plus, până pe 20 noiembrie e valabil și un discount de 50% la Digital Smile Design, care îți va arăta exact cum se va vedea zâmbetul tău după tratament.

Și bucură-te că, spre deosebire de mine, care îmi voi recăpăta și acele 10 procente din încrederea pierdută abia după ce scot aparatul, tu vei putea zâmbi cu încredere în doar câteva zile.

Detalii despre ofertă – http://www.dentestet.ro/promotie-zambeste-cu-incredere-cu-fatetele-dentare/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *